Beágyazódás vagy menstruáció előtti érzés?
Figyelt kérdés
Az ovuláció a naptár szerint 15-én volt, mi előtte és utána lévő nap is együtt tudtunk lenni, 15-én is. Ma 20-a van, de már olyan "megfog jönni érzésem" van; minden mensi előtt szoktam már érezni, de csak 1 héttel előtte, (pms). 29-ére írja a következőt, de én már most úgy érzem hogy megfog jönni. Írjatok tapasztalatokat hogy ki járt még ebben a cipőben. Mi nagyon szeretnénk babát, nagyon reménykedem hogy nem fog megjönni.2017. dec. 20. 13:37
51/75 anonim válasza:
De furcsa mert soha nem szoktam barnàzni😣
52/75 A kérdező kommentje:
En meg mindig furan erzem magam, neha faj most a hasam, reggel 6 elott mar majdnem ettem egy tanyer marha porkoltet nokedlival, de inkabb maradtam a pogacsanal. Nagyon remelem h nem fog megjonni mert tenyleg olyan fura minden mar, nem szeretnek csalodni megint. Tegnap talalkoztam az egyik baratnommel aki januar 4ere van kiirva, megfogtam a hasat es majdnem sirtam kb.
2017. dec. 26. 11:37
53/75 anonim válasza:
Nekem ma délutàn lett egy nagyon halvàny pozi tesztem...de ugy érzem beteg leszek kicsit barnàzok.😯😯
54/75 A kérdező kommentje:
De jooo,a halvany mar felsiker, gratulalok 😍😍 en szerintem holnap tesztelek mar...
2017. dec. 26. 16:36
55/75 anonim válasza:
Elég barnàs valami nem gőrcsölök nem fàly semmim se kivànos se cicifàjàs nincs holnap én is veszek tesztet és csinàlok ujjat.Remélem neked is pozi teszted lessz drukkolok hogy babàs legyél. Majd irj hogy hogy sikerűlt.
57/75 A kérdező kommentje:
En holnap csinalok, nem birom a 29et megvarni... De nagyon felek hogy mi lesz. 😓😓
2017. dec. 26. 21:46
58/75 A kérdező kommentje:
Csinaltam most de egy csikos lett 😓😓😓😓😓😓😓
2017. dec. 27. 07:35
59/75 A kérdező kommentje:
De nem ertem hogy miert nem pozitiv mikor total azt erzem hogy az vagyok, rosszul letek, allando faradsag, ehen akarok halni...remelem csinalok egy pozitivat mert szet fogok mar hullani 😓😓
2017. dec. 27. 08:12
60/75 anonim válasza:
Nagyon görcsölsz kérdező, mert ha tüneteid vannak akkor az már a kimutatható hcg szint lenne.
Nekem ma jött meg, újra sikertelen a hónap. :( Remélem 2018 a mi és a ti évetek is lesz! Nem éri meg rágörcsölni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!