Beágyazódás vagy menstruáció előtti érzés?
Pontosan ugyanott tartok a ciklusban, 15én ovu és 13 napos a luteális így 29re nem várom és első baba lenne.
Ez a 6. hónapunk, remélem most összejön a baba.
Nekem is volt ma enyhe megjön érzéses görcsöm és fehér krémes a folyásom. De már tapasztalat, hogy sajnos semmit nem jelent.
Azért megy a drukk!
Sziasztok sorstàrsak!
Valaki érez valamit?Nekem a derekam ajd beszakad és tegnap este éreztem kis csipkelődést bal oldalt. Kicsit olyan krémes folyàsom van de csak törlésnél ennyi cickok nem fàjnak pedig menszi előtt mindig szokott. Hàt nagyon izgatott vagyok és a vàrakozàs a leg nehezebb.
5 vagyok
Nekem picit görcsöl a hasam, enyhe megjön érzés. A hőmet mérem és ilyen kacifántos még sosem volt mint ebben a hónapban.
Nekem inkább vízszerű a folyásom ma, ilyen az elmúlt hat hónapban nem volt így ez újdonság.
A mellem sosem fájt még, így most sem fáj.
Én kivárom a teszttel 29-ét, ha aznap még magas a hő akkor reménykedni fogok.
Nekem alhasi fajdalmaim vannak meg mindig. Sokat vagyok nedves. Neha a baloldalam szurkal. Es tegnap ota hoemelkedesem van.
29ére nagyon nem varom. Nalam a pms eddig csak 6-7 nappal jelentkezett, a mostani megakar jonni tunet 1,5 hettel elotte...
Izgulok nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!