Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás vagy menstruáció...

Beágyazódás vagy menstruáció előtti érzés?

Figyelt kérdés
Az ovuláció a naptár szerint 15-én volt, mi előtte és utána lévő nap is együtt tudtunk lenni, 15-én is. Ma 20-a van, de már olyan "megfog jönni érzésem" van; minden mensi előtt szoktam már érezni, de csak 1 héttel előtte, (pms). 29-ére írja a következőt, de én már most úgy érzem hogy megfog jönni. Írjatok tapasztalatokat hogy ki járt még ebben a cipőben. Mi nagyon szeretnénk babát, nagyon reménykedem hogy nem fog megjönni.
2017. dec. 20. 13:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/75 anonim ***** válasza:
Szia! Olyan mint ha ezt a kérdést én tettem volna fel nekem 13 volt ovum,tegnap és tegnap elött éreztem én is hasonlót hogy most megjőn,màra ez teljesen elmúlt.Kicsit csipkelődőtt a hasam és ennyi. Én is szeretnék babàt 27-re nem vàrom. Első terhességemnél semmi tünetem nem volt.
2017. dec. 20. 13:54
 2/75 A kérdező kommentje:
Reméljük sikerül Neked is és nekem is, nekem első lenne és nagyon várom már :)
2017. dec. 20. 14:03
 3/75 anonim ***** válasza:
Drukkolok mindkettőnknek. Màhoz egy hétre tesztelek ha addig nem jőn meg És remélem egy ideig nem is😄
2017. dec. 20. 14:12
 4/75 A kérdező kommentje:
:)
2017. dec. 20. 14:55
 5/75 anonim ***** válasza:

Pontosan ugyanott tartok a ciklusban, 15én ovu és 13 napos a luteális így 29re nem várom és első baba lenne.

Ez a 6. hónapunk, remélem most összejön a baba.

Nekem is volt ma enyhe megjön érzéses görcsöm és fehér krémes a folyásom. De már tapasztalat, hogy sajnos semmit nem jelent.

Azért megy a drukk!

2017. dec. 20. 16:59
 6/75 A kérdező kommentje:
Uuhh basszua utolsó, mintha én írtam volna, tok ugyan az a helyzet mindenbe :O :D :D mi is 6 hónapja próbálkozunk :(
2017. dec. 20. 18:14
 7/75 anonim ***** válasza:
31-re nemvarom
2017. dec. 21. 05:39
 8/75 anonim ***** válasza:

Sziasztok sorstàrsak!

Valaki érez valamit?Nekem a derekam ajd beszakad és tegnap este éreztem kis csipkelődést bal oldalt. Kicsit olyan krémes folyàsom van de csak törlésnél ennyi cickok nem fàjnak pedig menszi előtt mindig szokott. Hàt nagyon izgatott vagyok és a vàrakozàs a leg nehezebb.

2017. dec. 21. 08:02
 9/75 anonim ***** válasza:

5 vagyok

Nekem picit görcsöl a hasam, enyhe megjön érzés. A hőmet mérem és ilyen kacifántos még sosem volt mint ebben a hónapban.

Nekem inkább vízszerű a folyásom ma, ilyen az elmúlt hat hónapban nem volt így ez újdonság.

A mellem sosem fájt még, így most sem fáj.

Én kivárom a teszttel 29-ét, ha aznap még magas a hő akkor reménykedni fogok.

2017. dec. 21. 11:08
 10/75 A kérdező kommentje:

Nekem alhasi fajdalmaim vannak meg mindig. Sokat vagyok nedves. Neha a baloldalam szurkal. Es tegnap ota hoemelkedesem van.

29ére nagyon nem varom. Nalam a pms eddig csak 6-7 nappal jelentkezett, a mostani megakar jonni tunet 1,5 hettel elotte...

Izgulok nagyon.

2017. dec. 21. 11:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!