Megfázásos tünetek, köhögés, láz, szédülés, nem túl jó étvágy. Lehetek terhes?
Sziasztok!
17 éves vagyok.
Változóan szokott megjönni a menstruációm, valamikor 30, de valamikor 40 napra.
Ma van a 39. nap.
Fáj az alhasam, és olyan 'mindjárt megjön' érzésem van.
Tegnap délelőtt óta eléggé rosszul vagyok, erősen, most már hurutosan köhögök, fáj a hátam, a mellkasom, tegnap lázas voltam. Aránylag normálisan ettem, ma viszont dél óta csak egy kis gyümölcs ment le.
Aktív nemi életet élek, a barátommal mindig nagyon odafigyelünk, 5 percenként nézni szoktuk az óvszert.
Ő nagyon aggódós, és ha már túlesek a 30.napon mensi nélkül, beparázik, hogy nehogy valami baj legyen..
A kérdés az, hogy ezek lehetnek-e a terhesség első jelei (bár a köhögés nem hiszem), vagy csak egy sima megfázás, és amiatt késik?
Tudom hülye a kérdés, de a barátom már a falra festette az ördögöt, és teljesen elbizonytalanított..
Ezek nem terhessegi tunetek. De ennyi esszel,tenyleg meg varjatok egy jo ideig a gyerekkel! Vagy ha annyira paraztok,akkor ne szexeljetek ennyi.
Jobbulast
Ez csak megfázás.
De ha ilyen parázós vagy,akkor vegyél pár tesztet és ilyenkor nézz meg egyet a biztonság kedvéért.
Bár ha nem volt baleset,akkor kizárt,hogy gond legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!