Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás vagy menstruáció...

Beágyazódás vagy menstruáció előtti érzés?

Figyelt kérdés
Az ovuláció a naptár szerint 15-én volt, mi előtte és utána lévő nap is együtt tudtunk lenni, 15-én is. Ma 20-a van, de már olyan "megfog jönni érzésem" van; minden mensi előtt szoktam már érezni, de csak 1 héttel előtte, (pms). 29-ére írja a következőt, de én már most úgy érzem hogy megfog jönni. Írjatok tapasztalatokat hogy ki járt még ebben a cipőben. Mi nagyon szeretnénk babát, nagyon reménykedem hogy nem fog megjönni.
2017. dec. 20. 13:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 A kérdező kommentje:
Nekem 29en kene megjonnie, meg semmi tunet, pedig ilyenkor reg erezni szoktam mar..
2017. dec. 27. 10:35
 62/75 anonim ***** válasza:

Én ma teszteltem 2 is de mind kettő nega lett és szörnyen érzem magam valószinüleg az első tesztem hibàs volt vagy nem tudom ma kellene hogy megjőjjőn de csak hol barna hol pirosas.

Ugy néz ki ebből nekem sem lett baba.😧

De jövöre mindhàrmunknak ősdze fog jönni biztos.Új év új lehetőség,lehet hogy nagyon ràgőrcsőlök és ez a baj.

2017. dec. 27. 14:29
 63/75 anonim ***** válasza:
Negativ itt is...fasz kivan mar
2017. dec. 27. 17:13
 64/75 anonim ***** válasza:
Elhiszem hogy nagyon vàgytok rà főleg ha màr hosszú idelye probàlkoztok. Én most olvastam utàna bizonyos teàknak. Ha van kedvetek irjatok űzit privàtba vegyük fel a kapcsoltot facebookon beszélhetünk ott is üzibe.
2017. dec. 27. 17:36
 65/75 anonim ***** válasza:
Engem erdekel
2017. dec. 27. 18:01
 66/75 A kérdező kommentje:

En is hallottam egy tearol. Nonek es ferfinak is egy csomagban van, 15.000 ha jol emlekszem, a neve nem jut eszembe.

Egyebkent en is csak addig orulok meg nem jon meg, de en is negativos leszek szerintem, ma is az voltam...

2017. dec. 27. 19:32
 67/75 anonim ***** válasza:
Én még mindig barnàzok ennyi nincsenek görcseim semmi extra nem tudom mire gondoljak nem szokott ilyet produkàlni a testem lehet hogy a stressztől 😯😯
2017. dec. 27. 19:57
 68/75 anonim ***** válasza:

Baràtcserje:ciklust beàlitja,peteérést serkenti.

Màlnalevél:tàmogatja a peteérést,menzesz első felétől tüszőrepedésig hasznàlható 2-3 csészével egész napra elosztva.

palàstfű:ciklus màsodik felében fogyasztható méhnyàlkahàrtya erősítésére felel meg 2-3 csészével egész napra elosztva.

2017. dec. 27. 20:05
 69/75 anonim ***** válasza:
A barnàzàs vége az lett hogy beteg lettem...annyira görcsölök alig birok felkelni az àgyból 😢😢😢😢
2017. dec. 28. 08:29
 70/75 anonim ***** válasza:
Meggyütt sajna
2017. dec. 30. 07:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!