Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás vagy menstruáció...

Beágyazódás vagy menstruáció előtti érzés?

Figyelt kérdés
Az ovuláció a naptár szerint 15-én volt, mi előtte és utána lévő nap is együtt tudtunk lenni, 15-én is. Ma 20-a van, de már olyan "megfog jönni érzésem" van; minden mensi előtt szoktam már érezni, de csak 1 héttel előtte, (pms). 29-ére írja a következőt, de én már most úgy érzem hogy megfog jönni. Írjatok tapasztalatokat hogy ki járt még ebben a cipőben. Mi nagyon szeretnénk babát, nagyon reménykedem hogy nem fog megjönni.
2017. dec. 20. 13:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:

Én sem birok alzdni màr 2 napja reggel 5kor felkelek. Pedig eddig ugy voltam ha nem muszàly nem kelek fel. XD

A hőm még mindig 37.00,tegnap este olyan feszitő szúró fàjdalmam volt hirtelen nem birtam megmozdulni és úgy ahogy jőtt el is múlt. Nem ismerek magamra.😥😣

2017. dec. 24. 06:01
 32/75 A kérdező kommentje:
En nekem a hőm nagyon alacsony, most mertem meg, 35,4...es az a vicc h altalaban 35,3-36ig megy fel. Amikor rosszul voltam par nappal ezelott meg tegnap elott este, akkor se voltam lazas, pedig faztam.
2017. dec. 24. 06:47
 33/75 anonim ***** válasza:
Én is fàzok napok óta pedig nem vagyok beteg és még is ràz a hideg. Nem tudom mire véljem a "tüneteket" de màr kezdek ideges lenni hogy vajon most mi van.
2017. dec. 24. 09:01
 34/75 anonim ***** válasza:
Huuu anyira fàj a cicim a mai nap hogy eldurrannak....és 3 napja nagyon kivànom a pezsgőt pedig 4éve nem ittam még egy korty alkoholt sem....hmmmm hàt holnap reggel tesztelek 😨😨😨😨😄
2017. dec. 24. 17:47
 35/75 A kérdező kommentje:
Én nekem egész duán hányingerem volt, és amikor elmúlt akkor meg "megfog jönni" érzésem volt, és ez ment felváltva.
2017. dec. 24. 21:39
 36/75 anonim ***** válasza:
Hat nekem semmi tunet...fajdogal a mellem, pattanas... valszeg megjon most is:( rn ebben mar alig hiszek. 2 eve nem jott ossze:(
2017. dec. 24. 22:17
 37/75 A kérdező kommentje:
En mar feladom, mert tuti megfog jonni... 😓😓😓
2017. dec. 25. 08:36
 38/75 anonim ***** válasza:
Nekem is
2017. dec. 25. 08:55
 39/75 anonim ***** válasza:
Nekem semmi érzésem nincs, de tegnap barnás folyásom volt este. A görbém is full cikk-cakkos. Remélem nem peogi hiány és vár rám 5 nap barnázás...
2017. dec. 25. 09:22
 40/75 anonim ***** válasza:
Nekem sincs semmi tünetem kicsit feszűl a hasamalja.Csinàltam reggel tesztet még negativ ès fehér krémes folyàsom van még mindig màr 1hete tart. Nem tudom mire szàmitsak reménykedek de közbe bennem van hogy most megint eluszott ez a hónap is. 😢😢 Azért még ne adjuk fel,még nem jön meg addig van remény.
2017. dec. 25. 11:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!