Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás vagy menstruáció...

Beágyazódás vagy menstruáció előtti érzés?

Figyelt kérdés
Az ovuláció a naptár szerint 15-én volt, mi előtte és utána lévő nap is együtt tudtunk lenni, 15-én is. Ma 20-a van, de már olyan "megfog jönni érzésem" van; minden mensi előtt szoktam már érezni, de csak 1 héttel előtte, (pms). 29-ére írja a következőt, de én már most úgy érzem hogy megfog jönni. Írjatok tapasztalatokat hogy ki járt még ebben a cipőben. Mi nagyon szeretnénk babát, nagyon reménykedem hogy nem fog megjönni.
2017. dec. 20. 13:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 A kérdező kommentje:
Most elmult a fajdalom..
2017. dec. 21. 13:03
 12/75 anonim ***** válasza:
Huuuu nekem bal oldalt enyhén csipkelődő érzésem van mint este és olyan mint ha lenne ott valami kőzbe kicsit szúr. Remélem baba van a dologban màs tünetem nincs csak elég alacsony a vérnyomàsom mint az előző terhességemnél. Olyan jó lenne ha karàcsonyi babók lennének 😍😍😍😍
2017. dec. 21. 13:40
 13/75 A kérdező kommentje:
Hat szerintem szilveszteri babák lesznek már, 😍😍
2017. dec. 21. 17:01
 14/75 anonim ***** válasza:
Szia kérdező,hogy vagy?
2017. dec. 22. 19:04
 15/75 A kérdező kommentje:
A fajdalom elmult mar tegnap, viszont ma duan ota fetrengek mert nem erzem magam jol, faradt vagyok, hanyingerem van, le vagyok gyengulve, de erdekes mert lazas nem vagyok. Ez tul korai lenne a terhesseghez nem? Beagyazodastol lehet ilyen tunet?
2017. dec. 22. 20:10
 16/75 A kérdező kommentje:
Es Ti tobbiek hogy vagytok???? 😊😊
2017. dec. 22. 20:11
 17/75 anonim ***** válasza:
Sziasztok! :) Csatlakozhatom én is? Én 30.-ára nem várom, tegnap picit fájdogált a hasam, reggel 3 pici tűhegynyi vérfolt a wc papíron, napközbe semmi és ma este halvány rózsaszínes pecsét a wc papíron. Szerintetek lehet ez beágyazódás? 6 dpon vagyok. 3-4 hónapja próbálkozunk. Írok amint észreveszek más tünetet is :)
2017. dec. 22. 20:50
 18/75 anonim ***** válasza:
Én 27 nem vàrom tünetek még mindig nincsenek...furcsa mert mindig megérzem előtte a menzeszt.Bal oldalt 3 napja ugyan abban a pontban szurkàlàst érzek és a cicik is olyan furcsàk nem fàjnak de mégis màs érzés. Ma teszteltem egy negativat bàr szàmitottam rà mert éjjel sokat jàrtam pisilni. 25 gondoltam a tesztelést arra màr kellene mutatnia és a pàromat meglepném a tesztel remélem tesztelek egy pozitivat. 
2017. dec. 22. 21:18
 19/75 anonim ***** válasza:
Bocsi ha nem írok helyesen én nem Magyarorszàgról vagyok de remélem így is érthető.1000 bocs mégegyszer nem vagyok debil vagy ilyesmi csak kopott a magyar helyesíràsom 😂😂😂
2017. dec. 22. 21:20
 20/75 anonim ***** válasza:

5-ös és 9-es vagyok.

Délelőtt görcsölt kicsit a hasam olyan mensisen illetve a derekam is fájt. De már elmúlt nincs semmi érzésem. A krémes folyás még mindig megvan ovu óta.

Én biztos nem tesztelek a nemvárt előtt ami ugye 29-e. Sajnos már többször csalódtam. Nehéz kivárni még egy hetet...

2017. dec. 22. 21:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!