Mennyi ideje próbálkoztok a babával, és hány évesek vagytok?
Én 28, a férjem 32. Már kicsit több, mint 4 éve próbálkozunk. Eddig sikertelenül. :(
De most vagyunk az első lombik közepén, így reménykedek, hogy már nem sokáig kell várni.
Remélem nektek is hamarosan pozitív tesztjeitek lesznek.
4 éve oróbálkozunk, én 33, a férjem 52 éves.
Mind a kettőnknél gond van, a júliusban lesz a lombik.
NAGYON-NAGYON SOK KITARTÁST KÍVÁNOM MINDENKINEK!!
a párom és én a szerencsésem közé tartozunk, mert februárban ráálltunk a baba projectre és márciusban már +-at teszteltem, kisfiunk már 18 hónapos. én most 25 leszek, férjem 32.
az érzéseidet teljesen megértem, de kitartás!! nagyon erős vagy és iszonyatosan kívánom, hogy minél előbb össze jöjjön a pici!!
Ági
Szia
Én vasárnap leszek 25 a férjem 36. 2008. októbere óta probálkozunk eddig 2 vetélés :-(
Én is így érzek körülöttem annyi picibaba van hogy néha majd bele halók a fájdalomba hogy nekem miért nem jön.
Tarts ki én is azt teszem.
A méhpempő egy termékenységet növelő szer.
Sok egyéb jótékony hatása mellett, számunkra ezek a fontosak:
•Bioaktív hatása fokozza a termékenységet
•A fogantatás természetes táplálója
•Hasonló hatású mint az anyatej
•Beállítja a peteérést
•Pozitív hatással van a férfiak és nők szexuális teljesítményére
•Növeli a potenciát
•Növeli a stresszel szembeni ellenállóképességet
•Normalizálja az adrenalin kiválasztást
•Méregtelenítéskor 40%-kal gyorsítja a káros anyagok kiürülését
Javasolt eredeti tiszta – méhésztől vásárolt - méhpempő, és nem a kapszula formában kapható. Szedése reggeli étkezés előtt éhgyomorra.
Eszt találtam szerintem ez segít én már el is kesztem.
Huhh, ha tudnád mennyire átérzem amiket írsz/írtok... Mi több mint két éve próbálkozunk sikertelenül. Én 28, a párom 36. Most kezdtünk bele a részletesebb vizsgálatokba. Körülöttünk már minden barátunknak gyönyörű kisbabái vannak, nekem meg sajog a szívem... :-( Aztán a szomszédban egy kisfiú, aki az anyja bagózása miatt 6 hónapra született. Semmit nem foglalkoznak vele, folyton elhanyagolt, 3 éves elmúlt és semmit sem beszél... Jahh aztán ilyenkor még az irigységem miatt is lelkifurdalásom van egy kicsit, hisz őt is a jó Isten adta, és oda ahova...
Szóval biztosan értitek amiről írok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!