Akik most próbálkoztok babával, beadatjátok az influenza oltást? Mivel terhesekre veszélyesebb a vírus, nem lenne jobb előtte védettséget szerezni?
Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 12:06
1/5 anonim válasza:
NEM!!Eddig sem adattam be egy ilyen oltást sem, most sem fogom.Vitamint szedek!Amúgy nem lett rendesen letesztelve az oltás, én nem kockáztatnék...
2/5 anonim válasza:
Mivel ma az Infektológiai Szakmai Kollégium is azt mondta, hogy nem lehet terhes nőket és 3-5 év alatti gyerekeket oltani semmiképp nem tenném.
3/5 A kérdező kommentje:
Na de ha még csak próbálkoztok, akkor nem vagy terhes nő, hanem esetleg csak pár héten belül válhatsz azzá. Terhesen tiszta sor, h nem oltatnám be magam. De előtte pár héttel??
2009. okt. 19. 12:41
4/5 anonim válasza:
Mi már majd egy éve probálkozunk, szedek multi-vitamint, meg plusz C-vitamint. Én nem kockáztatok, mivel az ismerettségi körben van olyan, aki nagyon belázasodott az oltás beadása után és infúziózni is kellett.
5/5 anonim válasza:
Hát nem tudom, én babavárás előtt különösen nem mernék kockáztatni egy olyan oltással, amivel kapcsolatban nincs elég tapasztalat. De ha te nyugodtabb vagy tőle, adasd be magadnak. Én biztos nem tenném...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!