Melyik vírus szerintetek jobb az avast vagy az avg?
Figyelt kérdés
Ha az avast akkor küldjétek nekem a webcím ahol lehet letölteni, és ha avg is küldjétek nekem a web címet ahol lehet letölteni2010. okt. 13. 15:45
1/8 bp1985 válasza:
www.avast.hu
www.avg.hu
Gondoltad volna?
Amúgy avast.
2/8 anonim válasza:
avast! tényleg jobb.AVG-t kb 1 évig használtam, állandóan jelzett, hogy 6 vírust észlel, nyomom a "Delete" gombot, semmi. Nyomom a Mozgás a Karanténba(nem emlékszem az angol megfelelőjére) és semmi.Végül annyi vírust még beszedett, hogy a net se működött(max játékba, de azt nem tudom, hogy hogyan:O) Emlékszem, ez 2 éve történt még.Azóta avast!-ot használok, és semmi gond, rengeteg vírust szűr:)
3/8 anonim válasza:
Az AVG mostmár jobb, már ha a 10-es (2011-es) verzióról beszélünk. Belekerült az ingyenesbe egy csomó kiváló, a védelmet erősítő szolgáltatás, jó lett a felismerése, stb.
Az avast! is jó, ha nem használsz netet, és USB-portokat/CD-DVD-olvasót.
4/8 bp1985 válasza:
Érdekes, én használok netet is, meg torrentezek is avast mellett, és még sem vírusos a gépem. Hogy lehet ez?
5/8 A kérdező kommentje:
és melyik avast verzió hasznlász?
2010. okt. 14. 06:40
7/8 bp1985 válasza:
Utolsót, ami fent van a www.avast.hu oldalon. 5-ös.
8/8 anonim válasza:
Egyik sem vírus. Ha a kettő közül kell választani akkor pedig az Avast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!