Mennyi ideje próbálkoztok a babával, és hány évesek vagytok?
én 31 férjem 35, és kb másfél éve próbálkozunk.
Soha nem szedtem fogigátlót, és mégse jön.:-(
13:58-as vagyok.
A következő kérdést én írtam ki: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy normális amit érzel, hogy egy kicsit irigy vagy másokra, vagy talán nem is ez a jó szó..
De hidd el, sikerülni fog!!
én 23 voltam, a párom 29, és 4 hónap alatt jött össze, előtte 3 évig gyógyszert szedtem, de a próbálkozás előtt fél évvel már abbahagytam, hogy kiürüljön. Sajnálom, hogy nem sikerül nektek :-(
34 hetes km
Szia en 23 éves vagyok a párom meg 26,mi már 3és fél éve próbálkozunk, már beszikerült de február 3 elment sajnos:(pont a férjem szülinapján:((
De 3 holnapután próbálkozunk ujra hátha összejön és remélem meg is marad.
Mindenkinek sok szerencsét kívánok a bábához hogy sikerüljön.
K
Én 23,a ferjem pedig 24.Eppen a mulkor gondolkoztam el rajta,hogy mar 16 honapja nem vedekezunk-es baba meg sehol,eddig nem igazan foglalkozam vele.Ebben a honapban aztan ragorcsoltunk 1 kicsit a témara-elkezdtem teazgatni-de nem hiszem hogy elertem volna vele valamit.:-(
Neked sok kitartast kivanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!