Mennyi ideje próbálkoztok a babával, és hány évesek vagytok?
Én 35 voltam a férjem 37, elsőre lett!
Persze nem szedtem hormonális fogamzásgátlót soha. Talán ez is számít. A menstruációt a Forever propolis állította be.
èn a teherbeesés elött másfél évvel hagytam abba a gyógyszert. közben volt egy fél év mikor megszakítássla védekeztünk (új munka). Párszor mértem a hömet, de össze vissza volt. Aztán mikor legjobban nem gondoltam rá és leépítés miatt kirugtak, akkor lett pozitív a teszt.
Most 24 hetes terhes vagyok.
Ne keseredj el. Ja és én 29 a férjem 30 éves.
Ha valamelyikötök dohányzik az tegye le, (föleg a férfi).
Szia!
26évesek vagyunk, 2 éve próbálkozunk a babával, egészségügyi okai vannak a terméketlenségnek.
Volt már 4 inszem is, most meg júniusban megyünk lombikra.
Kitartás!
Én 24,férjem 31.
2010 jan.óta élesbe megy a szex,de még sajnos nem jött össze.
Megértelek. 4 éve vagyunk egyutt a párommal. Saját ház, munka megvan minden a babához. Fél éve kezdtunk probálkozni. Nagy buszkén mondtam el a testvérem akkori barátnojének. Másik héten bejelentette, hogy terhes. Azt hittem, hogy lefordulok a székrol. Pedig csak 3 honapja voltak egyutt. Nagyon ki voltam borulva. Nekunk valahogy nem akart sikerulni. Bejelentkeztem egy tanfolyamra és abban a honapban pozi lett a tesztem. Most 8 hetes vagyok, de a sogornom és a testvérem még mindig nem hiszik el, hogy babát várok. Azt mondják, hogy még ugy sem biztos. Ez teljesen kikészít. Nem is gratulált nekunk, azt hiszi, hogy csak neki lehet baba. Foglald el magad valami mással és meglátod ugy sikerul. Drukkolok!
En 23 éves vagyok a párom meg 30 (a párom dohányzik és igy is sikerult)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!