Akik Régen próbálkoztok babával, hogy bírjátok lelkileg?
szia!
Mi most 1,5 éve próbálkozunk.Nálam vannak a gondok,páromnál minden oké.Annyira vártam és vágytam rá hogy teljesen bezizzentem minden kis apró jelecskére amit "produkáltam" magamnak.
Kitaláltuk, hogy adunk magunknak 3 évet,akkor leszek 30 ,ha nem jön akkor más felé veszzük az életcélt.
(persze ezt könnyű mondani,mert azért mindíg is ez az első célunk). Mindenki sorba jelentette be hogy babát vár az ismerősi körömből,és ez tette fel az i-re a pontot,miért csak nekem nem lehet?
Sokan mondják hogy ne görcsöljünk rá,de kérdem én ,ha vizsgálatok sora ,amire mindíg legalább 1 hónapot kell várni és az eredményre is 1 hónapot kell várni,akkor ki nem zizzene be,hogy miért vagyok defektes,miért minden olyan embernek jönössze, aki abortuszra jár évenként.
Nah akkor a páromnak lett elege,mert semmi másra sem tudtam gondolni és a szeretkezést is egy muszáj dolognak tartottam,és leültetett egy kicsikét elbeszélgetni.
Áhh nem ér annyit hogy mire megfogan a baba tönkremenjen a kapcsolatom a párommal,mert csak a bababababababababa...
Akkor mindek is szülöm,ha nem boldog a kapcsolatom?
Nah azóta már sokkal jobban viselem a havi bajokat.
KITARTÁS!!! Kezdj el mással is foglalkozni,mondjuk rajz,meló,vagy sport,valami ami feldob:)És hidd el utána sokkal könnyebb lesz.A rajz baromira stresszoldó :D Én azt szeretem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!