Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik Régen próbálkoztok...

Akik Régen próbálkoztok babával, hogy bírjátok lelkileg?

Figyelt kérdés
2009. jún. 15. 20:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Csak röviden szeretném leírni, hogy nekem milyen sok évbe tellett elfogadni azt, hogy nem lesz babám...

7 éven át próbálkoztunk, sikertelenül. Orvoshoz én jártam, a párom nem volt hajlandó! Egymást hibáztattuk, de a szerelmünk erősebb volt, mint a gyerekiránti vágy! 7 év után azt mondtam, hogy én szeretem ezt a férfit, és nem akarom elveszíteni azért mert nem lehet kisbabánk.

Tavaly decemberben vagy az ezredik teszt pozitív lett és megcsillant a remény, de két nap múlva spontán elvetéltem. Újra elindult a vágy bennem, hogy babám legyen. Nővérem szólt, hogy hallott valamit a pajzsimrigy betegségről, hogy sokban befolyásolja a teherbeesést. Az interneten kikutattam, hogy nekem lehet e ilyen bajom, voltak ám tüneteim is rá. Elkezdtem, jódot szedni... és rákérdeztem az orvosomra is, hogy nem pajzsmirigy alulműködés e a gond nálam... csak legyintett, hogy biztosan nem! Már a következő hónapban terhes voltam és most vagyok a 17. hétben.

Lányok a nővéremnek nincs orovosi diplomája, mégis neki köszönhetem, hogy sikerült. Soha semmit ne hagyjatok figyelmen kívül, járjatok utána bármi tünetetek van. Volt TSH szint mérésetek? Lehet valaki közületek ugyan ezzel a gonddal küzd! És igenis amikor utoljára sexeltünk, azt mondtuk mind a ketten NA EZ MOST A BABÁÉRT LESZ ÉS NEM A MI ÉLVEZETÜNKRE :-), SIKERÜLT, PEDIG MÉG AZ OVUTESZT IS NEGATÍVOT MUTATOTT. Ne adjátok fel soha!

2009. jún. 15. 22:11
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi 8 éve küzdünk és már az őrület határán vagyok!!!!!!
2009. jún. 16. 00:14
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Olyan szomorú látni, hogy ennyi embert, ennyi párt próbára tesz a baba utáni vágy. Én is egy vagyok a sok közül és most éppen teljesen padlót fogtam, mert 7 hónapig jártunk orvostól orvosig és most újra mehetek, csak ezúttal a Kaáliba. De már nem is akarom ezt az egészet. Belefáradtam!
2009. jún. 16. 06:47
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nem is tudom szavakba önteni mit is érzek ,8éve nem jön a baba, orvosról orvosig.Már mindent kipróbáltunk,a lombikot nem.Szörnyű érzés,hogy tepersz aztán semmi körlötted meg mindenki babázik!!!!Padló lelkileg,de nagyon!!!!!!
2009. jún. 16. 07:57
 15/18 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mi másfél éve küzdünk. Körülöttem is mindenki terhes meg babázik. Megvisel minket, de nem csak lelkileg, hanem nekem a vizsgálatok is fájdalmasak,(ami másnak állítólag nem), tehát testileg is.

Próbáljuk lefoglalni magunkat: táncolni járunk, kirándulunk (teljesítménytúra, kéktúra, geoláda túra), színház, koncert, mozi stb.

És amúgy nem csak a babáért vagyunk együtt. Még egyenlőre élvezzük ;)

Na akkor valaki mondja meg, miért nem jön össze??????

2009. jún. 16. 11:39
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok a válaszokat. Szerintem mindenki megkönyebbül itt egy kicsit ,azzal, hogy ki írja magából a bánatát. Velem az élen. Én is eléggé bele fáradtam már,mi is nagyon szeretjük egymást és egyébként lehet ez egy próbatétel nekünk. De mi nem adjuk fel , igaz csajok. Mindenkinek sok szerencsét!
2009. jún. 16. 19:41
 17/18 anonim ***** válasza:

Nagyon nehezen birom, pedig meg csak 8 honapja probalkozunk! Es hat, nekem is a kornyezetemben mindenki terhes, kisbabas stb... Ehhez tenyleg nehez jo pofat vagni!

Kitartas mindenkinek!

2009. jún. 16. 19:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Ez lemaradt a 7 évig babavárás írásomból! Egy nagy bakit követtem el, hogy 7 évig ahhoz a bizonyos orvoshoz jártam! Bizony ha időben váltottam volna, akkor lehet egy lelkiismeretesebb és szakértőbb orvos már rég felfedezi a terméketlenségem okát. Néha nem árt orvost váltani... Sok sikert mindenkinek!
2009. jún. 16. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!