Akik Régen próbálkoztok babával, hogy bírjátok lelkileg?
Sziasztok!
Csak röviden szeretném leírni, hogy nekem milyen sok évbe tellett elfogadni azt, hogy nem lesz babám...
7 éven át próbálkoztunk, sikertelenül. Orvoshoz én jártam, a párom nem volt hajlandó! Egymást hibáztattuk, de a szerelmünk erősebb volt, mint a gyerekiránti vágy! 7 év után azt mondtam, hogy én szeretem ezt a férfit, és nem akarom elveszíteni azért mert nem lehet kisbabánk.
Tavaly decemberben vagy az ezredik teszt pozitív lett és megcsillant a remény, de két nap múlva spontán elvetéltem. Újra elindult a vágy bennem, hogy babám legyen. Nővérem szólt, hogy hallott valamit a pajzsimrigy betegségről, hogy sokban befolyásolja a teherbeesést. Az interneten kikutattam, hogy nekem lehet e ilyen bajom, voltak ám tüneteim is rá. Elkezdtem, jódot szedni... és rákérdeztem az orvosomra is, hogy nem pajzsmirigy alulműködés e a gond nálam... csak legyintett, hogy biztosan nem! Már a következő hónapban terhes voltam és most vagyok a 17. hétben.
Lányok a nővéremnek nincs orovosi diplomája, mégis neki köszönhetem, hogy sikerült. Soha semmit ne hagyjatok figyelmen kívül, járjatok utána bármi tünetetek van. Volt TSH szint mérésetek? Lehet valaki közületek ugyan ezzel a gonddal küzd! És igenis amikor utoljára sexeltünk, azt mondtuk mind a ketten NA EZ MOST A BABÁÉRT LESZ ÉS NEM A MI ÉLVEZETÜNKRE :-), SIKERÜLT, PEDIG MÉG AZ OVUTESZT IS NEGATÍVOT MUTATOTT. Ne adjátok fel soha!
Sziasztok!
Mi másfél éve küzdünk. Körülöttem is mindenki terhes meg babázik. Megvisel minket, de nem csak lelkileg, hanem nekem a vizsgálatok is fájdalmasak,(ami másnak állítólag nem), tehát testileg is.
Próbáljuk lefoglalni magunkat: táncolni járunk, kirándulunk (teljesítménytúra, kéktúra, geoláda túra), színház, koncert, mozi stb.
És amúgy nem csak a babáért vagyunk együtt. Még egyenlőre élvezzük ;)
Na akkor valaki mondja meg, miért nem jön össze??????
Nagyon nehezen birom, pedig meg csak 8 honapja probalkozunk! Es hat, nekem is a kornyezetemben mindenki terhes, kisbabas stb... Ehhez tenyleg nehez jo pofat vagni!
Kitartas mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!