Ki nem várja nov.20-a körülre? Izguljunk és reménykedjünk együtt! :-)
Figyelt kérdés
15 hónap próbálkozás, negatív átjárhatósági vizsgálat, elfogadható spermiogram-eredmények és több hónapos gyógyszeres kezelés után reménykedem a csodában... :)
Ki jár még hasonló cipőben? :)
2017. nov. 15. 20:59
71/100 anonim válasza:
Vike, nem teszteltem de nekem is megjött, de kb. pár órára, most este semmi... furcsa. Talán holnap indul be rendesen, ha nem, akkor ellövök egy tesztet. 5-ös voltam.
72/100 anonim válasza:
Megnéztem a teszted is, szerintem ez pozi!!! :)
73/100 anonim válasza:
Én is így látom. A férjem ment be a 3 perc után megnézni, hát ez negatív. Mondom megnézem azért én is, szerintem meg pozitív. Mutattam neki pár halvány pozit a neten azt mondta azok se pozitivak, meg szerinte ez se.. Csak elbizonytalanit. 😅 Azt mondta holnap vegyünk másikat, de addig inkább ne éljem bele magam. Kedves.... 😬❤️
74/100 anonim válasza:
Szerintem ez erősödni fog, addig is halkan gratulálok! :) Én is kb. csak törlésre vagyok véres, betétemen csak 1-2 halvány maszat van. Kíváncsi leszek mi lesz ebből. És persze rád is, Vike! 5. voltam
75/100 A kérdező kommentje:
Na akkor hajrá a maszatolóknak, Vike Neked pedig gratula!!! :)
Nálam semmi, érzékeny mellek, de vérzésnek/pecsételésnek egyelőre nincs jele.
2017. nov. 18. 18:45
77/100 Kódika22 válasza:
Sziasztok! Ma csináltam reggel egy amazon 10ml tesztet és már erős poziii!! Viki szerintem a tiéd is pozi! Orvoshoz majd két hét múlva megyek! Sok sikert mindenkinek és pozitív tesztet! Majd irok még! Puszi mindenkinek!! 😘😘
78/100 anonim válasza:
Köszi csajok! :) Drukkolok nektek is 🤞 Mindenképp írjatok ha történés van!
79/100 anonim válasza:
Megjött. Oda minden reményem :(
Jön az utolsó hónap...
80/100 anonim válasza:
Nekem is rendesen beindult :/ na sebaj, új hónap új remény. Mindenki másnak szurkolok! :)))
5. válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!