Ki nem várja nov.20-a körülre? Izguljunk és reménykedjünk együtt! :-)
15 hónap próbálkozás, negatív átjárhatósági vizsgálat, elfogadható spermiogram-eredmények és több hónapos gyógyszeres kezelés után reménykedem a csodában... :)
Ki jár még hasonló cipőben? :)
Kicsit fura amúgy hogy semmi tünet sincs. Ilyenkor már azért görcsölgetni szoktam. Nyűgös sem nagyon vagyok.Nyár óta próbálkozunk.
Mi is a második CSODÁRA várunk. Sajnos az elsőre nem emlékszem. A nagylányom már 8 éves. Fogamzásgátlót szedtem akkor és úgy jött össze. Nagyon meg is lepődtünk. Egyáltalán nem számítottunk rá, így magamat sem nagyon figyeltem.
Sziasztok
Én 22-ére nem várom. Van már egy 8 éves kisfiam és lassan két éve próbálkozunk sikertelenül. Minden vizsgálaton túl vagyunk, minden rendben velünk egészségileg. Két hónapja voltam átjárhatóságin és ez a második clostis hónapom. Most valahogy nem érzem úgy, hogy sikerülni fog, pedig korábban minden hónapban bíztam. Néha fel-fel nézek ide, mert olyan jó sikersztorikat olvasni :)))
Mindenkinek szép, erős pozitív tesztet kívánok! :))
Linda
Azt hittem az előbb hogy megjött,rohantam a mosdóba, de nem...sok vizes folyás, és most úgy fáj a bal mellem, mintha szúrkálnák.
Valakinek hasonló?
Hol szokott, hol nem. De ilyen szúró fájdalom még soha nem volt.
Holnap lehet ellövök egy tesztet :) ha addig nem jön meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!