Ki nem várja nov.20-a körülre? Izguljunk és reménykedjünk együtt! :-)
Figyelt kérdés
15 hónap próbálkozás, negatív átjárhatósági vizsgálat, elfogadható spermiogram-eredmények és több hónapos gyógyszeres kezelés után reménykedem a csodában... :)
Ki jár még hasonló cipőben? :)
2017. nov. 15. 20:59
21/100 anonim válasza:
Szorítok!! 😊 Én is tesztelek vasárnap ha addig nem jön meg, de amilyen pontosan jön mostanában, ha elmaradna vasárnapra már teszt nélkül is biztos lennék a kistesóban 🙂🤞
22/100 A kérdező kommentje:
én is pont arra gondoltam, hogy milyen jó annak, aki érez már valamit, nekem semmi tünetem a napok óta tartó pms/mensi-jellegű "lenti" sajgást kivéve, ami akár sajnos igazi pms is lehet... a mellem is napok óta érzékeny, de erre is ugyanez igaz sajnos. én szerdán tesztelek legkorábban.
2017. nov. 16. 13:47
23/100 Kódika22 válasza:
Fel a fejjel !! Ott lesz az a pozítiv teszt!! 🙂
24/100 anonim válasza:
Nem is tudom csajok....szerintem nekem megint nem jött össze. Olyan jól vagyok most. Semmit sem érzek. Szerintem ez a "vihar" előtti csend.
25/100 anonim válasza:
Én már az előbb azt hittem meg is jött. Minden esetre reménykedek, de már én is kezdtem elszontyolodni. Fel a fejjel, még semmi sem biztos, ha most nem, majd legközelebb! :) Engem is csak az nyugtat, hogy még semmit sem kell éreznünk, de én mensi előtt is max fél nappal szoktam egy kis feszülést/szúrkálást.
26/100 Kódika22 válasza:
Én is egyfolytában nézegettem magam mert görcsölgetek de semmi! Nektek vam valami folyásotok? Nekem ilyenkor szokott lenni fehér sűrű de most semmi !
27/100 anonim válasza:
Nekem is alig van valami folyásom, inkább száraz vagyok. Mensi előtt bő folyásom szokott lenni. Holnap tesztelek :) #5-ös válaszoló voltam.
28/100 anonim válasza:
Kódika22...nekem is fehér van már ilyenkor. Ma ilyen vizes volt,most semmi. Mondom... Majd kicsattanok.... Nem okés ez. De van egy olyan érzésem hogy nem jött össze. Azért vettem tesztet. Reggel megcsinálom. Írok majd mi lett. Jó éjt Nektek! Megyek aludni mert, jaaaaa, igen ez a másik. 9kor már kidőlök, reggel 6 kor kelek. Az 9 óra alvás, de tudnék aludni egész nap. Mondjuk ezt meg az időre fogom. Mindegy is. Csak felettébb érdekes.
30/100 anonim válasza:
Sziasztok.Én 23-ra nem vàrom.Megy a drukk mindenkinek☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!