Ki nem várja nov.20-a körülre? Izguljunk és reménykedjünk együtt! :-)
Figyelt kérdés
15 hónap próbálkozás, negatív átjárhatósági vizsgálat, elfogadható spermiogram-eredmények és több hónapos gyógyszeres kezelés után reménykedem a csodában... :)
Ki jár még hasonló cipőben? :)
2017. nov. 15. 20:59
61/100 anonim válasza:
Hát én bemennék a legközelebbi drogériába és megvenném az első szimpatikus 10-es érzékenységű tesztet. Ugye az x-epil 25ös. Vagy várj 2 napot és lődd el a másik x-eplit, akkor már csak mutatnia kell valamit. (Nekem 18án volt meg, de 31 naposak a ciklusaim. Így már megvárom hogy holnap megjöjjön 😅🤐)
62/100 anonim válasza:
Na nekem mint az óramű, már folydogálok, reggelre már rendes vérzés lesz 😞😡 Nektek több szerencsét csajok! 👶❤️
63/100 A kérdező kommentje:
Vike0201, sajnálom. De tudod, "új hónap, új remény", ne add föl! :)
2017. nov. 17. 23:03
64/100 anonim válasza:
Nekem még mindig nem jött meg. Lehet később volt az ovum?! Hétfőn tesztelek legközelebb ha addig se jön meg. Többiek??? Ti hogy vagytok?
65/100 anonim válasza:
Sajnálom Vike, de majd legközelebb!:( :) Nekem ma kéne megjönnie, egyelőre semmi, a hőm is fent van, száraz vagyok. Ismét optimista vagyok :)
67/100 anonim válasza:
Vettem a patikába amazon 10 es tesztet.... Annak valamit már csak mutatni kell ha terhes vagyok. Ugye?!
68/100 anonim válasza:
Encianci reméljük...🤞 Én meg tegnap este 3xos törlésre is véres voltam, mindig fokozatosan kb fél nap alatt jön meg teljesen, de azóta semmi. Ellőttem az egyetlen x-epilem. Megnézitek? Hmmm 😏🤔 Asszem holnap veszünk másikat.
69/100 anonim válasza:
5ös te teszteltél?? Nekem is ma nem kell megjönnie...
70/100 anonim válasza:
Ez pozitív teszt! Ráadásul nem gyengén!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!