Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja nov.20-a körülre?...

Ki nem várja nov.20-a körülre? Izguljunk és reménykedjünk együtt! :-)

Figyelt kérdés

15 hónap próbálkozás, negatív átjárhatósági vizsgálat, elfogadható spermiogram-eredmények és több hónapos gyógyszeres kezelés után reménykedem a csodában... :)

Ki jár még hasonló cipőben? :)

2017. nov. 15. 20:59
 51/100 anonim ***** válasza:

De jó.... Szerintem pozi.!!!

Nagyon - nagyon graulálok. (és irígykedek)

2017. nov. 17. 14:32
 52/100 Kódika22 válasza:
2017. nov. 17. 14:34
 53/100 Kódika22 válasza:
Két különböző teszt 25-sek facelle és x-epil mindkettőnél egyszerre jött ki!!szerintetek?? Persze élőben jobban látni!
2017. nov. 17. 14:36
 54/100 anonim ***** válasza:
Első baba lesz Kódika22???
2017. nov. 17. 15:02
 55/100 anonim ***** válasza:
Ez bizony pozi Kódi! Gratulálok!!! :) N.
2017. nov. 17. 15:17
 56/100 Kódika22 válasza:
Igen első sajnos 25 évesen vagyis tavaly terhes voltam oviban dolgoztam elkaptak a bárányhimlőt! 30 hetesen elvesztettem a kislányomat! Azota most éreztem hogy készen állok újra az anyaságra! Egyébként novembere voltam kiírva tavaly!Most hihetetlenül boldog vagyok! Holnap reggel is csinálok egy tesztet! Köszönöm nektek! Mindenképp irní fogok! És vigaszként mensi előtt 2 nappal negatív volt! Ugy hogy bármi lehet még!
2017. nov. 17. 15:26
 57/100 anonim ***** válasza:
Sajnálom ami történt! Nagyon durva. Pesten laksz? Szülészeten dolgozom, ha jó orvos vagy szülésznő kell szólj!!! És RELAX! Ő már a tiéd lesz! :) Szívből gratulálok!!!!
2017. nov. 17. 15:38
 58/100 Kódika22 válasza:
Köszönöm!! Nem Pesten lakom! Miskolc 🙂
2017. nov. 17. 15:56
 59/100 anonim ***** válasza:
Gratula Kódi! :) Hmmmmdejóneked <3 Amúgy én is miskolci vagyok 😁 Egyébként sok helyen olvastam hogy az x-epil még mensi után is sokszor negatív, mikor már minden más teszt pozi, úgyhogy a többiek se szontyolodjanak még el. 😘 Lehetnék már 2 nappal öregebb, hogy tudjak valamit. Amúgy mi még csak 4 hónapja próbálkozunk, de én minden hónapba úgy várom a pozit mintha legalább 1éve várnám. Főleg hogy minden hónappal egyre nagyobb lesz a fiam. Már nemis kisnagytesó lesz hanem nagynagytesó :)
2017. nov. 17. 16:06
 60/100 anonim ***** válasza:

Nekem amúgy még mindig a kanyarba sincs mesi. Szerintetek mivel teszteljek? Lehet tényleg korai volt? Kodikaval azonos időbe vagyok. Nekem is okt 19.én volt az utolsó első napja. Van itthon még egy x-epil de akkor inkább veszek másmilyet.

Segítsetek!!!

2017. nov. 17. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!