Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja nov.20-a körülre?...

Ki nem várja nov.20-a körülre? Izguljunk és reménykedjünk együtt! :-)

Figyelt kérdés

15 hónap próbálkozás, negatív átjárhatósági vizsgálat, elfogadható spermiogram-eredmények és több hónapos gyógyszeres kezelés után reménykedem a csodában... :)

Ki jár még hasonló cipőben? :)

2017. nov. 15. 20:59
 31/100 anonim ***** válasza:

Én olyan negatívat teszteltem mint egy ház! :(

Még egy haloványka kis második csíkom sincs. :(

2017. nov. 17. 07:31
 32/100 anonim ***** válasza:
Én is negatívat teszteltem :( hátha csak később mutatja ki a pozit. #5-ös voltam.
2017. nov. 17. 08:49
 33/100 anonim ***** válasza:
Milyen erősségűvel teszteltetek? Na én ezért nem akarok tesztelni, mert mensi előtt úgyse 100 és elveszi a kedvemet... :/ Pedig erőteljesen gondolkodtam rajta hogy ellövöm azt az 1 tesztet ami itthon van, de nem véletlenül csak 1 teszt van itthon. Mindegy, remélem azért ott lesz az a kis csoda. Már lassan jobban drukkolok nektek mint magamnak :D
2017. nov. 17. 09:26
 34/100 A kérdező kommentje:

Encianci: ne keseredj el, lehet, hogy még korai volt!

Én amúgy mára virradóra azt álmodtam, hogy KÉTSZER is pozitívat teszteltem egymás után, úgyhogy reggel gondoltam rá, hogy tesztelek, de mivel csak egy tesztem van otthon, nem akarom szerda előtt ellőni, ehhez minden lelkierőmre szükség volt...

2017. nov. 17. 09:41
 35/100 A kérdező kommentje:
Vike0201, micsoda egybeesés! :D
2017. nov. 17. 09:49
 36/100 anonim ***** válasza:

Nagyon ari vagy!

Igaz még mindig nem jött meg, és nem is érzem hogy akarna, addig még reménykedhetek.

Kicsit elkeserít azért ez a negatív teszt, mert ha most sem jött össze, akkor már csak egy hónapom van hogy sikerüljön. Ezt az évet adtam neki. Jövőre már 35 éves leszek, akkor már nem vállalom be! Fel is kell nevelni, és még az esküvőjét legalább szeretném megélni.

2017. nov. 17. 09:52
 37/100 A kérdező kommentje:
Encianci: nyilván nem akarok beleszólni, de azért ma már 40 fölött is sokan szülnek, szóval csak a korod miatt azért ne add még fel! :) Fiatal vagy! :)
2017. nov. 17. 10:04
 38/100 anonim ***** válasza:
Én X-epil tesztet vettem, az 25-ös azt hiszem. De nekem tegnap vagy max ma kellene megjönnie, azt meg már ki kéne mutatnia szerintem.
2017. nov. 17. 10:05
 39/100 Kódika22 válasza:
Én mensi előtt teszteltem 2 nappal x-epil teszttel egy negativat igaz délután! És tegnap este 10 körül egy pici kis barna folyásom volt na mondom biztos megjött erre semmi nincs azóta!
2017. nov. 17. 10:20
 40/100 anonim ***** válasza:
25össel teszteltem. Ha most nem is, remélem egyszer pozitívat látok. 3 meddő is van a családomban, nem szeretnék én is az lenni :((( 5.voltam
2017. nov. 17. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!