Ki nem várja nov.20-a körülre? Izguljunk és reménykedjünk együtt! :-)
Figyelt kérdés
15 hónap próbálkozás, negatív átjárhatósági vizsgálat, elfogadható spermiogram-eredmények és több hónapos gyógyszeres kezelés után reménykedem a csodában... :)
Ki jár még hasonló cipőben? :)
2017. nov. 15. 20:59
91/100 A kérdező kommentje:
Negatív, de meg se lepődtem, mire a tesztelésig eljutottam, már teljesen "lebeszéltem magam" a reménykedésről :((( Azért ha nem jön meg, pár nap múlva újra, hátha csak korai volt... Köszi a drukkot!
2017. nov. 22. 07:37
92/100 anonim válasza:
Sajnálom! Azért még reménykedhetsz abban, hogy egyszerűen csak korán teszteltél... Hátha 🤞
93/100 A kérdező kommentje:
aranyos vagy Vike :) amíg nem jön meg, reménykedem, de jelenleg minden menstruációra utal... majd írok, hogy mi lett!
2017. nov. 22. 22:36
94/100 A kérdező kommentje:
Igazam lett sajnos, megjött. Hát, talán legközelebb :)
2017. nov. 23. 07:40
95/100 A kérdező kommentje:
82-es Betti, mi lett Veled, teszteltél ma? :)
2017. nov. 23. 18:23
96/100 anonim válasza:
Kitartás! Majd legközelebb... ❤️
97/100 anonim válasza:
82.vagyok.Tegnap jó pàr óra utàn elsö kép .A màsik mai 5 perces.De lehet szellemcsik csak.Nem tudom.Ez a mai: [link]
99/100 A kérdező kommentje:
82: akkor majd együtt reménykedünk decemberben is! :)
2017. nov. 29. 14:23
100/100 anonim válasza:
Én kiszállok csajok! Ennyi volt... Már nem próbálkozunk tovább. Van egy 8 éves SZERELMÜNK!!!! Mi így leszünk már hárman míg élünk. Nem is próbálkozunk tovább. Elengedtük!
Nektek viszont kívánom tiszta szívből az a pozitív tesztet!!!! Sok sikert! Remélem sokatoknak karányonyi ajándék lesz!!! Millió puszim! E
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!