Fogamzásgátló utáni első hónapban tojcsis nyák?
Figyelt kérdés
4 évig szedtem a fogamzásgátlót majd úgy döntöttünk a párommal , hogy babát szeretnénk , ezért abbahagytam. Szeptember 28-án vettem be az utolsó szemet majd meg is jött a vérzésem október 1-jén és 5-én múlt el . Október 21-én tojcsis nyákot tapasztaltam . Lehetséges hogy akkor volt peteérésem?2017. okt. 24. 11:48
51/59 A kérdező kommentje:
Helyzet*
2017. nov. 4. 16:16
52/59 anonim válasza:
jesus... Elso honap... nyugodjal meg egy kicsit mertha ne adj isten nem sikerulmit csinalsz? KArdodba dolsz? en fogazasgatlo abbahagyasa utan egybol teherbeestem, semmi tuetem nem volt. Azt se tudtam mikor kene megjonie, mivel nem tudtam hogy milyen lesz a ciklus. Nem szabad ennnyire raporogni.... az elso honapban. MEgy a drukk, de nyugi!!!
53/59 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! Nem jött meg :))) holnap tesztelek :)))))) Drukkoljatok!!
2017. nov. 5. 08:47
54/59 anonim válasza:
Kivancsisagbol reggel megmerhetted volna az ebredesi hodet. :-)
En mar a teszteles elott tudtam h pozit fogok tesztelni, mivel 37 folott volt a hom. (csak akkor amikor terhes voltam, elotte sosem ment ennyire magasra) ez mindketszer igy tortent. A teszt mar csak az igazolasa volt annak amit mar tudtam.
Drukkolok! ;-)
55/59 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! Még mindig semmi jele a mensinek..:) Csak nem tudom h sikerült-e vagy csak a bogyó kavart be...
2017. nov. 5. 15:05
56/59 A kérdező kommentje:
Mensi sehol,teszt negatív ..:( reménykedhetek még?
2017. nov. 5. 19:50
58/59 A kérdező kommentje:
Mensi sehol , teszt negatív...
2017. nov. 6. 18:11
59/59 anonim válasza:
A fogamzásgátló után sokszor nem lesz azonnal rendszeres a ciklusod. Lehet babát vársz, de az is lehet, hogy még kicsit meg van borulva a hormonháztartásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!