Tegnap nem jött meg.3 pozit teszteltem. Halványak. Clearblue erősebb. doki este. Szerinte babó. Reggeli első pisinél rózsaszín nyák! Hányinger. Szúrkák. Mi ez? Vetélés? Beágyazódás?
Figyelt kérdés
2014. dec. 31. 08:42
1/8 anonim válasza:
Hát azt nem tudom mi, de tuti nem beágyazódás, mert ha már pozi a teszted, akkor azon túl vagy...
2/8 A kérdező kommentje:
Már élénk vörös.erősebb-égő fájdalom.korai volt tesztelnem doki szerint.1 hét múlva csináljak.neijedjek meg,mások is mensiznek terhesség alatt.érzem,h nem maradt meg!megint!:( feladom!
2014. dec. 31. 10:15
3/8 anonim válasza:
Szia!ez rendes vérzés vagy pöttyök?mert utóbbi előfordulhat de ha rendes vérzés akkor sztem nem is volt baba ha vetélés lenne erősen görcsölnél.én elmaradt menzi után kb egy héttek pizit teszteltem.halvány volt.utána 2 nappal reggel negint xsak halvány volt.egy hét núlva sem volt teljesen erős.de tudtam h terhes vok soha 1napot sem késett...és már 13 hetes vok.
4/8 A kérdező kommentje:
Nekem csak megszokott jönni.no fájdalom!de most a petefészkeim szúrnak.tompán a méhen.pár napja nyilalló fájdalomra ébredtem a méhemben.nem erős a vérzés.sőt.csak a wc papir olyan.előbbi teszt is pozi.nem idegesítem magam tovább.szültem halva babát.ezért félek,h vetélés áll fenn.nincs élő babánk.10 éve szeretnénk.hosszú a történetem.
2014. dec. 31. 13:10
5/8 anonim válasza:
Sajnálom!
Lehet h azért fáj mert nem sima menzesz hanem nagyon korai vetélés.
Nekem most jött meg az első vérzés vetélés óta és úgy fáj mint még soha.
6/8 anonim válasza:
Úgy tzdom higy vetélés után még egy ideig pizitív a teszt...de szerintem nyugodj meg és a jövőhét folyamán(ha addig nem jön meg rendesen)menj el orvoshoz.bár ha túl korau a terhesség nem sokmindent látnak.de mond el hogy miért félsz.petezsákot kell hogy lássanak...kívánom a legjobbakat.de gondolkodj pozitívan pihenj sokat!!!nehogy pont az idegességed ártson!!!!
7/8 anonim válasza:
Na mi a helyzet veled???hogy vagy??
8/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Előszőr is BUÉK!Sajnos 31-én elment a baba.többet nemis írnék erről!:(
2015. jan. 8. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!