Fogamzásgátló utáni első hónapban tojcsis nyák?
Szamolj a tojcsis nyaktol! Elvileg akkor volt ovud, igy attol szamitva 14 napra kell megjonnie. Vagy a korul. Van akinek nincs 14 nap a lutearis fazisa.
En akkor tesztelnek ha ovutol szamitva a 14. Napot, meg mindig nem jott meg. Addig szerintem felesleges.
Mikor lenne a nem vart, ha igy szamolnad?
Ja, most latom h irtad, h okt 21.-en volt az a bizonyos nyak. ;-)
Igy akkor szerintem 4.-e elott felesleges tesztelned.
Sok sikert! Majd ird meg h mi lett az eredmeny! :-)
Szia!
Nem tudom megcsinaltad e a tesztet, de a mai napba ne remenykedj! Biztos nem ma fog megjonni.
Ahogy elottem is irtak a fog.gatlo nem termeszetes mensit produkal, ahhoz ne hasonlits egy gyogyszer nelkuli ciklust.
Meg igy is boven orulhetsz, h voltak ovura utalo jeleid az élmult ciklusban. Sokunknak annyira osszezavarja a ciklusat a fogamzas gatlo h honapokat kell varniuk h egyaltalan megjojjon, hatmeg az ovura!
Jovo het penteken v szombaton tesztelj, addig pedig probalj meg ne raporogni a temara!:-)
Szoritok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!