Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogamzásgátló utáni első...

Fogamzásgátló utáni első hónapban tojcsis nyák?

Figyelt kérdés
4 évig szedtem a fogamzásgátlót majd úgy döntöttünk a párommal , hogy babát szeretnénk , ezért abbahagytam. Szeptember 28-án vettem be az utolsó szemet majd meg is jött a vérzésem október 1-jén és 5-én múlt el . Október 21-én tojcsis nyákot tapasztaltam . Lehetséges hogy akkor volt peteérésem?

2017. okt. 24. 11:48
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
56%
Én normális választ adtam, erre meg lepontoztak a kretének! :D
2017. okt. 27. 13:58
 22/59 anonim válasza:
58%
Kedves kerdezo itt latszik az intelligencia meg!!! De ne foglakozz a sol negativ emberrel!! Sok sikert a picurkahoz
2017. okt. 27. 13:59
 23/59 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit sem :) Köszönöm szépen vasárnap tesztelek..habár nem tudom mikor kell megjönnie mert most hagytam abba a gyógyszert és vasárnap lesz a 28-nap
2017. okt. 27. 14:02
 24/59 anonim ***** válasza:
48%

Szamolj a tojcsis nyaktol! Elvileg akkor volt ovud, igy attol szamitva 14 napra kell megjonnie. Vagy a korul. Van akinek nincs 14 nap a lutearis fazisa.

En akkor tesztelnek ha ovutol szamitva a 14. Napot, meg mindig nem jott meg. Addig szerintem felesleges.

Mikor lenne a nem vart, ha igy szamolnad?

2017. okt. 28. 13:27
 25/59 anonim ***** válasza:
48%

Ja, most latom h irtad, h okt 21.-en volt az a bizonyos nyak. ;-)

Igy akkor szerintem 4.-e elott felesleges tesztelned.

Sok sikert! Majd ird meg h mi lett az eredmeny! :-)

2017. okt. 28. 13:29
 26/59 anonim ***** válasza:
48%
Vasárnap még kb felesleges tesztelned! Leghamarabb 31én, de inkább 2-án. Drukk!
2017. okt. 28. 15:16
 27/59 A kérdező kommentje:
Köszönöm !! De mikor szedtem a fogamzásgátlót 28 napra jött meg és az pont holnap lenne..nem tudom mi lesz ..reménykedek :)
2017. okt. 28. 16:34
 28/59 anonim ***** válasza:
Mert a fogamzásgátló beállítja pontosra a ciklust. Olyankor nagyjából u.akkor jelenkezik megvonásos vérzés. Az nem menstruáció, mivel a gyógyszertől nincs pé. Ha 21-én volt ovud(sztem inkább 22), rá 11-15 napra kell megjönni. Tehát nem a 28.napra nem várod most. Pé után legalább 10 napot érdemes várni, de még akkor sem biztos ha negatív a teszt. Ezért a legjobb pé után 2 héttel tesztelni. Ami esetedben 3-a körül lesz. Vasárnap még nem mutatna semmit a teszt vszinü.
2017. okt. 28. 17:15
 29/59 anonim ***** válasza:
48%

Szia!

Nem tudom megcsinaltad e a tesztet, de a mai napba ne remenykedj! Biztos nem ma fog megjonni.

Ahogy elottem is irtak a fog.gatlo nem termeszetes mensit produkal, ahhoz ne hasonlits egy gyogyszer nelkuli ciklust.

Meg igy is boven orulhetsz, h voltak ovura utalo jeleid az élmult ciklusban. Sokunknak annyira osszezavarja a ciklusat a fogamzas gatlo h honapokat kell varniuk h egyaltalan megjojjon, hatmeg az ovura!

Jovo het penteken v szombaton tesztelj, addig pedig probalj meg ne raporogni a temara!:-)

Szoritok!!!

2017. okt. 29. 14:01
 30/59 A kérdező kommentje:
Igen tényleg nem tegnap jött meg :) nem teszteltem majd pénteken
2017. okt. 30. 11:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!