Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogamzásgátló utáni első...

Fogamzásgátló utáni első hónapban tojcsis nyák?

Figyelt kérdés
4 évig szedtem a fogamzásgátlót majd úgy döntöttünk a párommal , hogy babát szeretnénk , ezért abbahagytam. Szeptember 28-án vettem be az utolsó szemet majd meg is jött a vérzésem október 1-jén és 5-én múlt el . Október 21-én tojcsis nyákot tapasztaltam . Lehetséges hogy akkor volt peteérésem?

2017. okt. 24. 11:48
1 2 3 4 5 6
 31/59 A kérdező kommentje:
Nem bírtam ki , ma teszteltem egy csont negatívat..:( reménykedhetek még ?
2017. nov. 1. 18:05
 32/59 anonim ***** válasza:
Reménykedhetsz, de ritka, hogy első hónapban, egyből terhes lesz valaki. Ezért nem kell tesztelni korán.
2017. nov. 1. 18:08
 33/59 A kérdező kommentje:
Igen csak azt hallottam hogy gyógyszer szedése után nagyobb esélye a teherbeesésnek , mert hirtelen mindkét petefészek elkezd dolgozni..na mindegy legfeljebb kövi hónapban :)
2017. nov. 1. 18:20
 34/59 anonim ***** válasza:
Ne görcsölj így rá az első hónapban, ez már így az elején nagyon gáz. Akár 6-7-8 hónap is lehet, mire összejön, de az egy év is normális. Bele fogsz őrülni, jó úton jársz.
2017. nov. 1. 18:29
 35/59 anonim ***** válasza:

Alapbol szerintem remenykedhetsz,mivel ahogy irtam,valoszinuleg 3.-an vagy 4.-en kene csak megjonnie neked.

Masreszrol igazad van, ezt en is olvastam, de szerintem nagyon ritka h vki a gyogyszer utani elso ciklusban rogton teherbe essen.

Van vmi tuneted amugy? (ez meg barmit takarhat, csak kerdezem)

2017. nov. 1. 18:30
 36/59 A kérdező kommentje:
Mellfeszülés , meg néha olyan mintha megjönne görcsöl is a hasam , de semmi
2017. nov. 1. 18:43
 37/59 anonim ***** válasza:
At egyik (már nem keresem vissza hanyas, többször is írtam) válaszoló vagyok. 4 terhességből mind elsőre sikerült nekünk! :) Fogamzásgátló tabit csak az első után, második előtt szedtem. Amint abbahagytam, jött a baba! :) Remény az van még! Mivel sztem a nyákot követő napon volt ovud, írtam is! Drukkolok! :)
2017. nov. 1. 19:29
 38/59 A kérdező kommentje:
Remélem sikerülni fog csak annyira türelmetlen vagyok...:(
2017. nov. 2. 10:56
 39/59 anonim ***** válasza:

Foglald el magad vmivel. :-)

Ne legyel türelmetlen, vasarnap mar tesztelhetsz. Szerintem szombaton kene megjonnie.

Gondolj arra h egeszen kicsi eselyed van csak arra h osszejott a baba. Nem elkeserites kent irom, inkabb h lasd realisan a dolgokat es ne eld bele magad nagyon. Inkabb orulj a jo hirnek vasarnap mint h csalodj egy hatalmasat!

Kitartast!!!

Aztan irj h mi ujsag! ;-)

2017. nov. 2. 12:42
 40/59 A kérdező kommentje:
Köszönöm és rendben :)
2017. nov. 2. 12:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!