Fogamzásgátló utáni első hónapban tojcsis nyák?
Figyelt kérdés
4 évig szedtem a fogamzásgátlót majd úgy döntöttünk a párommal , hogy babát szeretnénk , ezért abbahagytam. Szeptember 28-án vettem be az utolsó szemet majd meg is jött a vérzésem október 1-jén és 5-én múlt el . Október 21-én tojcsis nyákot tapasztaltam . Lehetséges hogy akkor volt peteérésem?2017. okt. 24. 11:48
11/59 anonim válasza:
En eloszor olvasom ilyet ott h tojcsis.... Betojcsis is lehetne... Hany eves vagy?
12/59 A kérdező kommentje:
24
2017. okt. 24. 15:17
13/59 anonim válasza:
Rengetegszer olvastam már ezt a kifejezést. Nem értem miért kell ezen fenn akadni :D Kérdező, általában az ovut megelőzi a "tojcsis" nyák. Tehát kb másnap,vagy utána nap hajnalban van ovuláció. :)
14/59 A kérdező kommentje:
Akkor ha együtt voltunk aznap és másnap este akkor sikerülhetett a babóca ? :)
2017. okt. 24. 15:49
16/59 A kérdező kommentje:
Köszönöm !! Majd írok hogy mi lett :)
2017. okt. 24. 19:03
17/59 anonim válasza:
Tojcsi 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
18/59 anonim válasza:
Tojcsis nyákcsi akkor vancsi, ha aznapcsi ovulálcsi.
20/59 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért mulatságos ez ...na mindegy is
2017. okt. 27. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!