Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogamzásgátló utáni első...

Fogamzásgátló utáni első hónapban tojcsis nyák?

Figyelt kérdés
4 évig szedtem a fogamzásgátlót majd úgy döntöttünk a párommal , hogy babát szeretnénk , ezért abbahagytam. Szeptember 28-án vettem be az utolsó szemet majd meg is jött a vérzésem október 1-jén és 5-én múlt el . Október 21-én tojcsis nyákot tapasztaltam . Lehetséges hogy akkor volt peteérésem?

2017. okt. 24. 11:48
1 2 3 4 5 6
 41/59 A kérdező kommentje:
Teszteltem ma reggel , negatív :(
2017. nov. 3. 08:08
 42/59 anonim ***** válasza:
Te nagyon bolond vagy. Nem is baj még, hogy negatív. Érj meg rá előbb.
2017. nov. 3. 12:37
 43/59 A kérdező kommentje:
Nem értem miért írtad , csak tudod babát szeretnénk ,és türelmetlenül várom , hogy mi lesz
2017. nov. 3. 20:48
 44/59 anonim ***** válasza:

En meg mindig csak azt tudom irni, h szerintem holnap kene h megjojjon.

Olvassgass kicsit a ciklus mukodesevel kapcsolatban, kezd el megsimerni a tested. Most h nem szedsz fogamzasgatlot, majd meglatod milyen jelei vannak a ciklus kulonbozo fazisainak.

Azt mondanam h kezdj el homerozni, azzal is lefoglalod magad es tisztabban latod majd a dolgokat.

Ennek is nezz utana, h a ciklus kulonbozo reszeiben hogy alakul a ho. Sokmindent meg fogsz tudni igy magadrol, a testedrol.

A lenyege, h fogsz egy hagyomanyos homerot (tehat nem digitalisat) es reggel, minden nap, azonos idoben, amikor kinyitod a szemed (vagyis ki sem kelsz, meg sem mozdulsz, csak annyira h odanyulsz a homeroert), bedugod a nyelved ala es varsz 10 percet. A hot pedig bejegyzed egy app-ba. En az ovuwiev-t hasznalom/hasznaltam.

A hobol latno fogod mikor volt ovud, mikor kozeledik a mensi, stb. Nagyon osszetett, tenyleg erdemes elmelyulni a temaban. Addig is nem azon kattog az agyad, h mikor fog mar sikerulni. ;-)

Persze, lehet h mar most sikerult!

Drukkolok!

Szerintem ha holnap nem jon meg, vasarnap tesztelsz, annak mar a realis kepet kell mutatnia.

2017. nov. 3. 21:10
 45/59 A kérdező kommentje:
Rendben :) köszönöm szépen , majd írok , hogy mi lett :)
2017. nov. 4. 05:44
 46/59 anonim ***** válasza:
Nekem a fogamzásgátló abbahagyása utáni első ciklusom 33-34 napos volt, szóval ne aggódj, simán lehet, hogy egyszerűen a szervezeted most áll át újra a saját rendjére. NE a fogamzásgátlós ciklusból indulj ki! Ha később sem jön meg, akkor tesztelj.
2017. nov. 4. 11:06
 47/59 A kérdező kommentje:
Ma vagyok a 34.ik napom , eddig semmi :) remélem nem is jön
2017. nov. 4. 11:39
 48/59 anonim ***** válasza:

Jelenleg nem az szamit, h hanyadik ciklusnapon vagy, hanem az, hogy hanyadik napon az OVU utan!!!

Ha mar a feltetelezett ovud utan tobb mint 14 nappal vagy, na akkor lehet remenykedni!

2017. nov. 4. 12:09
 49/59 A kérdező kommentje:
Pont a 14-ik napon :) nem tudom mi lesz enyhe görcsök vannak tíz percenként rohangálok a wcre hogy megjött -e..mondjuk ez már 1 hete tart...remélem nem jön és hétfőn pozit tesztelek :) Én meg a párom lenne a legboldogabb
2017. nov. 4. 12:42
 50/59 A kérdező kommentje:
Helytetjelentés 16.15-kor :) még mindig semmi jele a mensinek és az enyhe görcsök is elmúltak :) . Van remény :)))
2017. nov. 4. 16:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!