Fogamzásgátló utáni első hónapban tojcsis nyák?
En meg mindig csak azt tudom irni, h szerintem holnap kene h megjojjon.
Olvassgass kicsit a ciklus mukodesevel kapcsolatban, kezd el megsimerni a tested. Most h nem szedsz fogamzasgatlot, majd meglatod milyen jelei vannak a ciklus kulonbozo fazisainak.
Azt mondanam h kezdj el homerozni, azzal is lefoglalod magad es tisztabban latod majd a dolgokat.
Ennek is nezz utana, h a ciklus kulonbozo reszeiben hogy alakul a ho. Sokmindent meg fogsz tudni igy magadrol, a testedrol.
A lenyege, h fogsz egy hagyomanyos homerot (tehat nem digitalisat) es reggel, minden nap, azonos idoben, amikor kinyitod a szemed (vagyis ki sem kelsz, meg sem mozdulsz, csak annyira h odanyulsz a homeroert), bedugod a nyelved ala es varsz 10 percet. A hot pedig bejegyzed egy app-ba. En az ovuwiev-t hasznalom/hasznaltam.
A hobol latno fogod mikor volt ovud, mikor kozeledik a mensi, stb. Nagyon osszetett, tenyleg erdemes elmelyulni a temaban. Addig is nem azon kattog az agyad, h mikor fog mar sikerulni. ;-)
Persze, lehet h mar most sikerult!
Drukkolok!
Szerintem ha holnap nem jon meg, vasarnap tesztelsz, annak mar a realis kepet kell mutatnia.
Jelenleg nem az szamit, h hanyadik ciklusnapon vagy, hanem az, hogy hanyadik napon az OVU utan!!!
Ha mar a feltetelezett ovud utan tobb mint 14 nappal vagy, na akkor lehet remenykedni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!