Még sose voltam masszázson (semmilyenen) és nem tudom magam rávenni, hogy elmenjek. Kinek milyen volt az első?
Figyelt kérdés
Tulajdonképpen nincs semmi bajom, nem fáj semmim sem, illetve a fejem sokszor, egy fej-nyak-vállmasszázs jól esne, viszont általában hátat is masszíroznak, amire nagyon érzékeny vagyok. A simogatás oké, de azt hallottam, hogy sokszor fáj a masszázs (kellemes fájdalomnak írták) amit viszont nem vállalnék be. Egyáltalán milyen egy masszázs? Elsőre kinek milyen volt?
Nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, így érdemes megpróbálni?
2017. szept. 19. 17:53
1/4 A kérdező kommentje:
Ja, a párom megpróbálta megmutatni milyen, de nagyon kellemetlen volt olyan csikis és fájdalmas egyszerre, azt nem tudnám mozdulatlanul elviselni, ott szenvedni meg olyan ciki :D
El se tudom képzelni mit szeretnek benne az emberek! Mit?
2017. szept. 19. 17:55
2/4 anonim válasza:
Nem kell, hogy fájjon, ha nem akarod. Írtam privátot.
3/4 A kérdező kommentje:
Itt válaszolnék az üzenetedre: nem vagyok pesti. De köszönöm, hogy írtál!
2017. szept. 19. 18:39
4/4 anonim válasza:
Menj gyógymasszőrhöz és mondd, hogy a fejed fáj. Az én fájdalomküszöböm is alacsony, de ha azt akarod, hogy kimasszírozza a csomókat és ne csak bekrémezzen akkor egy minimálisat tűrni kell. De semmi nem kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!