Ki nem várja a hónapban? Izguljunk együtt!
Figyelt kérdés
1: Becenév
2: Kor
3: Hanyadik próbálkozós hónap
4: Mikorra nem várod?
2017. júl. 10. 12:45
71/132 anonim válasza:
Ennyi a szabályos mérés. Nem rég rendeltem 2 tizedes mérőt és azóta mérem szabályosan. 😕
72/132 HappyKatus válasza:
Hali csajok. Katus vagyok. Mar irtam ide par oldallal ezelott. 😁 Lattam a kerdest hogy valakinek van-e valami tunete. Hat en tegnap ota IDEGBETEG vagyok nagyon durvan. Meg hanyingerem van bar szerintem azert mert ehes vagyok (folyamatosan). Tegnap volt egy kis rozsaszines folt a papiron. Nem tudom mi lesz, probalom nem bebeszelni. 25.-ere nem varom. Ma vagyunk egyuttlet utan 8-9 nappal es ovu utan elvileg 4 nappal. Jah es en mar benne vagyok fb-n az akik babat szeretnenek csopiban. Gyertek gyertek 😃
73/132 A kérdező kommentje:
Katus!
Szuper! Kíváncsi vagyok!
Sajnos a görbékhez nem értek annyira.
2017. júl. 15. 20:27
74/132 A kérdező kommentje:
Egyébként én nem találtam a csoportot, ez a pontos neve:?
Akik babát szeretnének
2017. júl. 15. 20:33
75/132 HappyKatus válasza:
Igen. Ez egy zárt csoport.
76/132 anonim válasza:
Sziasztok. Manna vagyok. Korábban én is beköszöntem, talán az 5. oldalon. Ma végülis nem csináltam tesztet, mert mostanra elbizonytalanodtam. Elsősorban azért, mert szoktam tapasztalni egy kis vizes folyást, az pedig mint tudjuk, a mensi előszele. Egyébként még nem jött ki rajtam egy darab szokásos pati sem, ez bíztató lenne, de a folyás miatt már temetem a hónapot. Vagy írhatna valaki ellenpéldát, jól jönne.
77/132 A kérdező kommentje:
Manna!
Nehéz mit írni...
Én a folyásra nem adnék, bár van aki erre esküszik.
Szerintem még bármi lehet.
Egyéb tünet? Mikor kéne megjönnie?
Miért nem szeretnél tesztelni?
2017. júl. 16. 08:07
78/132 anonim válasza:
Olyan lassan és nehezen telnek a napok... még mindig 8 nap van nem vártig! :( Nektek is ilyen csigalassúsággal telnek a napok?
Andi
79/132 anonim válasza:
Nekem mar csak 3 nap...de nagyon lassan telik. Es nagyon rosszul alszom. Allandoan errol almodok.
80/132 anonim válasza:
Sziasztok.Andi vagyok.Van valakinek valami tünete,ami szokatlan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!