Ki nem várja a hónapban? Izguljunk együtt!
1: Becenév
2: Kor
3: Hanyadik próbálkozós hónap
4: Mikorra nem várod?
Koszonom kerdezo!
30-35 kozottiek a ciklusaim.
Az a durva, hogy delutan teszteltem, es igy is ilyen szep lett, letettem, 2 pillanat mulva ott volt, el sem hiszem!
First response nevu tesztet hasznaltam, elv. ez a legjobb itt angliaban.
Holnap reggel megismetlem a tesztet :)
Ildi!
Ne keseredj el!
Szuper biztató a következő hónapod!
Reméljük sikerülni fog!
Sziasztok! Remélem nem leszek innen kitiltva mert én a férj vagyok de állítom már jobban izgulok mint a feleségem :)
Én Peti vagyok, feleségem 24 éves és keddre nem várjuk. Csak 4 hónapja próbálkozunk de nem gondoltam bele soha hogy ehhez ennyi türelem kell :D eddig egyszer késett neki majdnem egy hetet de negatív tesztek lettek és végül megjött. Elvileg a hónapban elcsíptük a legjobb alkalmat szóval már kíváncsian várjuk a keddet :)
Peti!
Nagyon aranyos vagy, hogy így izgulsz!
Gyakorit olvasgatsz, ilyen témában, így képben vagy a feleséged ciklusaival :D
Gratulálok a kedves nejednek, remélem hamarosan jó híreket olvashatunk tőled!
A legjobbakat nektek!
Lili várjuk a híreidet, hogy mit mondott a dokid!
Norman Neked is gratulálok, a te híreidet is várjuk majd!
Peti! Nagyon ritka az ilyen kedves és odafigyelő férj! Szerencsére az enyém is ilyen! 😁
Nekem 4 nap múlva nem kellene megjönni, ha 31 ciklusnapot nézünk. A héten rengeteget alszom, bár lehet azért mert nagyon elfáradok a szilvaszedős napszámban. 😀😀😀 Meg olyan furi érzésem van a hasam alján. De nem tudom elmondani milyen. Olyan teltnek érzem. Nahh majd jelentkezek....
Sziasztok!
Én hétfőn tesztelek.
Többiek , hogy vagytok?
Tesztelt már valaki?
Happy Katus! Mikor tesztelsz?
Gica vagyok!
Nekem hétfőn volt pém még csak, szóval arrébb van a teszt. (Két tüsző repedt meg, azt hittem elájulok annyira fájt)
Egyenlőre nincs semmi érzésem, de ez így van jól.
Hétvégén megyünk nyaralni 10 napra szóval legalább nem is foglalkozom majd vele.
Izgulok mindenkiért, remélem sokunknak sikerül a hónap! :)
Én meg hétfőre nem várom. Nem tudom mitől, de tegnap és tegnapelőtt is krémszerű folyásom volt de csak 2-3x, illetve ma reggel egyszer. Annyi az egész, hogy megtörlöm és mintha egy borsónyi krém lenne a papíron, persze egy idő után felszívja a papír. Lehet, hogy meg fog jönni?! Hmm pedig nagyon nem várom :(
#12 Andi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!