Ki nem várja a hónapban? Izguljunk együtt!
1: Becenév
2: Kor
3: Hanyadik próbálkozós hónap
4: Mikorra nem várod?
Na mizu Lili? :)
Nekem már 9 napja késik, nem tudom mi a franc lehet ez. Pénteken, szombaton és hétfőn is negatívat teszteltem. Bár még olyan eshetőség lehet, hogy nem várt előtt 4-5 nappal volt peteérésem (olyan tüneteim voltak) és nem várt előtt 3 nappal együtt voltunk. Talán még akkor sikerülhetett és talán azért nem jött meg és azért negatívak a tesztek. Szombaton lesz az aktustól számítva 15 nap. Akkor szombaton vagy vasárnap ismét tesztelek, ha van valami akkor már ki kell, hogy mutassa. Ha nem akkor nem tudom mi lesz...
#12 Andi
Sziasztok. De kedves h kerdezed.
7+3 nak felel meg 7+4 helyett de minden oke dobog a kis szíve🤗😍😍
Elsírtam magam.Lili:)
Szurkolok neked Andi!
Lili neked gratulalok es vigyazz magadra :)
Kerdezo ne keseredj el, szurkolok neked is, hogy minnel hamarabb ujra pozit tesztelj :)
Sziasztook, bocsi h. csak most írok, Zsanka vagyok, baba van a dologban ♥♥
drukk mindenkinek (:
De jó, gratulálok és sok boldogságot nektek Lili! És vigyázz nagyon magatokra! :)))
Köszi, én is drukkolok magamnak! :D Annyira nagyon jó lenne ha baba lenne :)
Zsanka, te a 9. válaszoló voltál? :)
Gratulálok neked is! :))
#12 Andi
Koszonom lanyok. Nyugisabb leszek ha eltelik majd ez a hátranaradt 4 kritikus het..:/ egyszer mar megégettem magam ezért paramami vagyok☺☺
Lili
Lányok gratulálok nektek!
Remélem mi is hamarosan babások leszünk!
Megint nem várom a hónap végére :D
Van ebben is valami szép, persze, ha nem kell több hónapig várni :D
Na sziasztok!
Nagy a csend! Mizu veletek? :)
Nekem 29 nap késés után ma megjött. Tegnap délután elkezdtem barnáztni és ma reggelre megjött. Valamiért a július egy az egyben kimaradt. Már azt hittem az augusztus is ki fog. Érdekes mert a július kimaradt, viszont ma pontosan jött meg és 2 hete volt ovura utaló jel is, bár tesztet nem csináltam.
Írjatok valamit! :)
#12 Andi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!