Ki nem várja a hónapban? Izguljunk együtt!
1: Becenév
2: Kor
3: Hanyadik próbálkozós hónap
4: Mikorra nem várod?
Nem keseredek, köszönöm 😊 Ez még csak az első éles hónapunk volt szóval az lett volna "csoda" ha sikerül rögtön.
Ildi
Sziasztok!
Este rengeteg pozitív tesztről álmodtam :)
Reggel nem bírtam magammal, nyúltam a tesztért.
Halványan, de van ott valami!
Nem bízom el magam, jövőhét közepére nem várom, még bármi lehet. Hétfőn újra tesztelek, már egyértelműnek kell lennie.
Szia.
Szivből drukkolok.
Lili.:)
En most vagyok 4+3 (ejfeltol).
Jovohet szerdara van idopontom a GP -hez (haziorvos), annyit mondott az asszisztens, hogy a gb beutal a midwife-hoz, tobbet nem tudok egyelore.
Sajnos itt csak 2 ultrahang van egesz terhesseg alatt (ha nincs komplikacio) a 12 heten egy es a huszadik het korul a masik.
Jovohonapra, a 8. Hetre foglalok idopontot magan uh ra, hogy lassam a szivhangot meg a bab elhelyezkedeset.
Mivel ez az elso terhessegem igy most kb minden nap tesztelek azzal az olcso palcikassal, biztos ami biztos 😂🤣
Na sziasztok :)
Én holnapra nem várom és (lekopogom) eddig még nem is érzek semmit, bár legutóbb is két napot késett. Kezdek izgatott lenni :o
#12 Andi aki 1 nap múlva nem várja :D
Hogy vagytok lányok?
Én tegnap elkezdtem barnázni, volt vér is...
Ma meg semmi. Csináltam reggel tesztet, halványan, de ez is pozi. Várok, reménykedek.
Happy Katus!
Végül is megjött akkor?
Norman Bates!
Nem szükséges mindennap tesztelni. :)
Ha baj lenne, is idő mire csökken a hcg.
De nem lesz gond!
#12 Andi aki 1 nap múlva nem várja
Mi újság?
Hű, szerintem a pozitív az mindenképp jó, drukkolok! :)
Olyan érzésem van mintha folyásom lenne közben meg semmi, most meg már szerintem elmondhatom, hogy egy napot késik... hiszen se barna, se vér, se hasfájás se semmi. Várok pár napot és tesztelek ha nem jön meg :)
#12 Andi
Sziasztok Peti vagyok!
Köszönöm a kedves szavakat. Igyekszem :D
kicsit bonyolult de szeretek tisztában lenni azzal amibe belevágok, főleg az ilyen nagy dolgokkal.
Nálunk most az van, hogy a feleségem holnapra nem várja de még nem érez semmit ami talán jó jel. Ilyenkor már szokott panaszkodni hogy érzi a hasát, néha pattanások jönnek ki rajta, puffad rossz a hangulata meg ilyen "apróságok".
Kérdező: nem tudom, hogy már szabad-e ilyenkor de halkan gratulálok és minden jót kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!