Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja a hónapban?...

Ki nem várja a hónapban? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

1: Becenév

2: Kor

3: Hanyadik próbálkozós hónap

4: Mikorra nem várod?

2017. júl. 10. 12:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/132 anonim ***** válasza:

Igy allok, meg sosem volt ilyen holeesesem, nem tudom mi lehet, de ma reggelre elkezdett visszamaszni... semmi tunet, meg korai is lenne, csak a kocsiban jott ram hanyinger, de szerintem csak sokaig bamultam a telomat es megszedultem (?) :)

Andika

[url= [link]

2017. júl. 12. 18:19
 42/132 anonim ***** válasza:
[url= [link]
2017. júl. 12. 18:20
 43/132 anonim ***** válasza:
Bocsi irto bena vok az ilyenekhez :) [url= [link]
2017. júl. 12. 18:21
 44/132 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Manna vagyok. 33 éves. Január óta próbálkozunk, második babát szeretnénk. Jövő héten kell megjönnie valamikor. Az utóbbi időben rendszertelen lett. Vasárnap tesztelek. Nem szeretnék csalódni és amúgy is fél év után már kicsit nehéz optimistának lenni, de ez az első olyan hónap, hogy úgy érzem, talán siketült.
2017. júl. 12. 20:05
 45/132 A kérdező kommentje:

Andika!

Nem látni

Manna!

Mit érzel másnak?

2017. júl. 12. 21:24
 46/132 anonim ***** válasza:
Azt, hogy most nem érzem a jellegzetes mindjárt megjön érzést, pedig ilyenkor már nagyon szoktam. Nekem csak a mellbimbóm szokott fájni, de most az egész mellem, illetve olyan érzés van a petefészkeimnél, mint ovuláció körül. Nem szurkálások, csak ilyen elnehezült érzés, valahogy érzem egész nap. Izgulok, mert eddig egyszer sem reménykedtem igazán, mert szívem mélyén mindig éreztem, hogy nem jött össze. Most viszont azt érzem, hogy sikerült és félek, nagy csalódás ne legyen a vége. Te hogy állsz?
2017. júl. 12. 21:33
 47/132 A kérdező kommentje:

Nekem még sok van a nem vártig.

Reménykedem, bízok az lh teszben.

Hány napig szokott pozitívat mutatni egyébként?

Ha csak később lett erős (nagyon) erős pozi, azt betudhatom pozitívnak?

2017. júl. 12. 22:18
 48/132 anonim ***** válasza:

Sziasztok Ildi vagyok! Gondoltam beköszönök. Először is gratulálok Lili! 😊

Hát lányok én egyik csajomnál sem voltam annyire "rákattanva" a teherbeesésre. Most ezzel kelek és fekszem. Pár hónapja beszélünk róla és még csak most próbáltuk ebben a hónapban, mert nekem is külföldön dolgozik a férjem, így nehéz a jó időpontot kifogni. Egészen a mai napig éreztem alhasi tüneteket. Hasszurka, mensi szerű fájdalom,mellfeszülés főleg reggel. Ma viszont szinte semmi.. Múlthét szerdán voltunk együtt. Ez már az ovu teszt szerint az első negatív nap volt. Emiatt félek nem sikerült. Na, de jövőhéten kiderül. Szép éjszakát Nektek! Szurkolok mindannyiunknak!

2017. júl. 12. 23:48
 49/132 anonim ***** válasza:

[link]

Zsu nekem mindig ket egymast koveto nap pozi. Ritkan csipem el az lhcsucsot mikor a masodik csik erosebb, altalaban ugyanolyan erosek. :)

Andika

2017. júl. 13. 01:05
 50/132 anonim ***** válasza:
Lányok,jól gondolom,hogy abban az esetben lehet mérvadó az lh jóstesztkén ha első pisiből csináljuk? Tegnapit délelőtt csináltam a ma reggelit,meg hajnalban (annyira kellett pisilni) és a mai viszont halványabb. A mai reggeli hőm 36.83.
2017. júl. 13. 07:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!