Ki nem várja a hónapban? Izguljunk együtt!
1: Becenév
2: Kor
3: Hanyadik próbálkozós hónap
4: Mikorra nem várod?
Igy allok, meg sosem volt ilyen holeesesem, nem tudom mi lehet, de ma reggelre elkezdett visszamaszni... semmi tunet, meg korai is lenne, csak a kocsiban jott ram hanyinger, de szerintem csak sokaig bamultam a telomat es megszedultem (?) :)
Andika
[url= [link]
Andika!
Nem látni
Manna!
Mit érzel másnak?
Nekem még sok van a nem vártig.
Reménykedem, bízok az lh teszben.
Hány napig szokott pozitívat mutatni egyébként?
Ha csak később lett erős (nagyon) erős pozi, azt betudhatom pozitívnak?
Sziasztok Ildi vagyok! Gondoltam beköszönök. Először is gratulálok Lili! 😊
Hát lányok én egyik csajomnál sem voltam annyire "rákattanva" a teherbeesésre. Most ezzel kelek és fekszem. Pár hónapja beszélünk róla és még csak most próbáltuk ebben a hónapban, mert nekem is külföldön dolgozik a férjem, így nehéz a jó időpontot kifogni. Egészen a mai napig éreztem alhasi tüneteket. Hasszurka, mensi szerű fájdalom,mellfeszülés főleg reggel. Ma viszont szinte semmi.. Múlthét szerdán voltunk együtt. Ez már az ovu teszt szerint az első negatív nap volt. Emiatt félek nem sikerült. Na, de jövőhéten kiderül. Szép éjszakát Nektek! Szurkolok mindannyiunknak!
Zsu nekem mindig ket egymast koveto nap pozi. Ritkan csipem el az lhcsucsot mikor a masodik csik erosebb, altalaban ugyanolyan erosek. :)
Andika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!