Ki nem várja a hónapban? Izguljunk együtt!
1: Becenév
2: Kor
3: Hanyadik próbálkozós hónap
4: Mikorra nem várod?
Lotti, angyalkánkkal a 15 dpon lett pozitiv a teszt ne add fel.
Lili
Andi!
Szerintem várj, bár én biztos ellőnék egy tesztet, ha valami gyanús lenne. Veszteni valód nincs, max csalódás, de legalább nem figyeled magadon utána annyira a jeleket, tényleg jobb, ha nem feszülünk rá a témára.
Mi volt egyébként fura az előző mensziben?
Lotti!
Sajnálom, biztos nagyon reménykedtél, de még van remény!
Hátha nem jön meg
Most vagyok a 13. ciklusnapon és eléggé fáj a bal oldalon. Ugyan fáj már vagy két napja de eddig ez a legerősebb.
Első clostis hónapom, ezért kérdezem esetleg másnál volt e ilyen erősebb fájdalom?
Az ovuteszt még nem volt pozi, sőt tegnap alig volt látható a csík, hétfőn pedig egész erős volt és a hőm is leesett hétfő reggel. (Szombat vasárnap nem teszteltem)
Eszerint volt már ovu, de akkor miért fáj a petefészkem, meg egyébként is ilyen korán lett volna?
Gica
Egyébként tegnap csináltam ovu tesztet,ami alig látható volt a 2. Csík, illetve az alaphőm 36.2 és az utobbi pár napban 36.6-36.7 között ingadozik.
Amúgy a kisfiam cicizik és lehet emiatt is nehezebb dolga lesz a kistesónak. Azért is csalódott vagyok,hogy a fiam már a gondalatnál megfogant...de nincs két egyforma folyamat...😏 Lotti
Lotti!
Hátha, a ovuteszt jóstesztként mutatott pozit, a hő az jó lenne :)
Csinálj ma is egy ovutesztet, hátha erősödött :)
Nem annyira figyelem magam csak vártam a jeleket :)
Ilyenkor a minimum az, hogy valamilyen folyásom van, néha csak a hasamat érzem vagy van amikor minimális, alig észrevehető vér van a wcpapíron de most semmi és ez csak úgy feltűnt.
Az volt furcsa, hogy régebben rendszertelen volt de már kb december óta megjön rendesen, szinte napra pontosan és ugyanannyi ideig tart és egyformák. A júniusinak 22-én kellett volna megjönnie, 24-én reggel teszteltem negatívat és estére már elkezdtem barnázni, majd éjszakára/reggelre megjött. A 3. napon elkezdett gyengébb lenni és a 4. napon alig volt valami, furcsa volt mert általában 6 napig tart. Majd enyhén vérezgettem és az 5. napon megint megindult és a 6. napon elmúlt. Nem szokott ilyen lenni, nem tudom miért volt ez. Egyik ismerősöm hasonlóan járt, csak amikor néhány nap után elmúlt ő tesztelt és alig látható halvány pozitív volt és tényleg baba lett belőle. Vegyes érzéseim vannak de inkább a nincs baba felé hajlok sajnos.
Andi
Én annyit tudok mondani, hogy amikor 2x babás voltam, kimaradt a menses és ennyi. . Kimaradt vérzés előtt utólag olyan tünetek voltak, hogy fáradság, mellfajdalom, idegesség, és szédülés. Persze ez akkor fel se tűnt, de a tesztek után leesett mi miért történt.
Igen délutáni tesztem lett negatív 10es volt amúgy. Még mindig nem jött meg. 31. ciklusnap. Sebaj, legalább strandoltunk egy jót. .
Ja valaki kérdezett a clostyrol. Én semmit nem éreztem s se közben se semmi! Nincs mellekhatasa nálam. Petefeszkeim azt se tudom hol lehetnek életembe nem fájt még soha!
GGG
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!