Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja június 29-re?

Ki nem várja június 29-re?

Figyelt kérdés

Van már valami "tünetetek"? Nekem fájnak a cicijeim, amik sose szoktak, sem ovuláció környékén, sem mensi kezdetekor. Most viszont ha csak a pólóm hozzàér már ordítani tudnék. Ezen kívül semmi más nincs.

Első baba lenne, és első próbálkozós hónap.

2017. jún. 22. 23:29
 81/99 A kérdező kommentje:
Utolsó! Nem feltétlenül... Én is folyton érzem, aztán mégsincs az égvilágon semmi
2017. júl. 5. 15:38
 82/99 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Én a 69es válaszoló vagyok. 2nap késéssel, de megjött minden előjel nélkül. :/

De nem adjuk fel :)

Akik pozit teszteltek azoknak gratulálok, akik meg várnak azoknak drukkolok ;)

2017. júl. 5. 21:03
 83/99 A kérdező kommentje:

Sajnálom, tényleg nem szabad feladni! :)

Drukkolok továbbra is mindenkinek, illetve gratulálok a pozitív teszteseknek!

2017. júl. 6. 12:02
 84/99 anonim válasza:
Sziasztok, 68-as vagyok, a "mellfájós" :-) Ma reggel 3 különböző tesztem lett lehelet halvány pozitív...hát nem tudom a mellem fáj, hányingerem van, szurkál a hasam, bizakodom :-)
2017. júl. 7. 15:39
 85/99 anonim ***** válasza:
Drukkolok☺☺
2017. júl. 7. 15:44
 86/99 A kérdező kommentje:
Nekem ma 8 nap késéssel megjött. Gratulálok 68-as!! :)
2017. júl. 7. 16:05
 87/99 anonim válasza:
68-as ismét, még semmi sem biztos, az utóbbi 3 hónapban volt már halvány pozi tesztem, baba nem lett belőle. Elkezdett fájni a derekam és mensisen fájni a hasam...szóval bármi lehet
2017. júl. 7. 18:48
 88/99 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is volt egy halvány pozim szerdán (azt hiszem), és penteken meg is jött. De drukkolok hogy neked ne így legyen! :)
2017. júl. 9. 00:28
 89/99 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én vagyok, aki röntgenen volt. Sajnos elmúlt a mellfeszülésem is, amit azért se értek, mert mensi előtt ez mindig van, amikor babás voltam, akkor meg méginkabb volt. Szóval 2 napom van, nem hiszem, hogy osszejott, fáradt se vagyok. Szagokra egy picit érzékeny, de ennyi.
2017. júl. 9. 08:30
 90/99 anonim ***** válasza:
Nekem is volt múlt ciklusban pozim és megjott 1 nap késéssel! Most pedig ujra pozi de nem jott meg es sokkal.elobb lett + a teszt
2017. júl. 9. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!