Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja június 29-re?

Ki nem várja június 29-re?

Figyelt kérdés

Van már valami "tünetetek"? Nekem fájnak a cicijeim, amik sose szoktak, sem ovuláció környékén, sem mensi kezdetekor. Most viszont ha csak a pólóm hozzàér már ordítani tudnék. Ezen kívül semmi más nincs.

Első baba lenne, és első próbálkozós hónap.

2017. jún. 22. 23:29
 71/99 A kérdező kommentje:
Ja, ezt már írtam ma... Bocsi :D
2017. júl. 3. 22:33
 72/99 anonim ***** válasza:

Nem még nem teszteltem. Nem mertem,mert már egyszer késett egy napot,másnap este meg megjött... akkor sem teszteltem. Ha nem jönne meg holnap sem akkor szerdán tesztelek. :)

Addig reménykedem :)

2017. júl. 3. 22:39
 73/99 anonim válasza:
Sziasztok, 68-as vagyok :-) Egyre borzasztóbb ez a mellfájdalom...brutál, ilyen még nem igazán volt, főleg, hogy ovu előtt kezdődött és folyamatosan van, pedig még 1 hét van a nem vártig. Volt valaki hasonló cipőben?
2017. júl. 4. 13:30
 74/99 A kérdező kommentje:

Nekem pont ugyanez volt ebben a ciklusban először. Nagyon fájt középidő előttől kezdődően kb egy héttel kb. az ovuig, vagy egy kicsit az utánig. Aztán elmúlt, azóta nem fàj. De addig nekem is brutális volt. Nem értettem én se, miért volt ez...

Még ma se jött meg, már 5. napja késik. Holnap tesztelek még egy utolsót, ha az is negatív lesz akkor már elkönyvelem csak sima késésnek.

2017. júl. 4. 14:50
 75/99 anonim ***** válasza:

Sziasztok megvolt a röntgenem, reggeli teszt szerint nem vagyok terhes, ami egy 25ös teszt volt. Teszek fel negativos képet mert azon olyan, mintha lenne 2 csík, simán nem tudom úgy fotózni,hogy látszódjon. Persze úgy gondolom ennek ellenére az a teszt negatív, de mégis, jobb oda látni vagy inkább képzelni a második csíkot! :)

[link]

2017. júl. 4. 15:35
 76/99 anonim ***** válasza:
67es vagyok. Hat ezt nem hiszem el. Ma facelle pozi😊😊
2017. júl. 4. 16:06
 77/99 anonim ***** válasza:
GRATULÁLOK!!! :d
2017. júl. 4. 22:03
 78/99 A kérdező kommentje:
Teszteltem, van rajta egy nagyon halvány második csík, bàr szerintem 6 nap után nem csak annak kéne lennie ha lenne valami... Képen nem is látszik annyira halvány.
2017. júl. 5. 09:57
 79/99 anonim ***** válasza:
Hát lehet h kesobb fogant☺
2017. júl. 5. 10:47
 80/99 anonim ***** válasza:
Borzasztó ez a várakozás, kérdező te is csak annyit tehetsz, hogy vársz még! Szerintem nem lényeges milyen az a csík, ha ott van, annyi mindentől függhet. Gratulálok akinek osszejott :) nekem még 5-7 napom van vissza, de már ma reggel úgy ébredtem, hogy rögtön elönt a vér. . Szóval asszem ez a hónap is kuka :(
2017. júl. 5. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!