Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja június 29-re?

Ki nem várja június 29-re?

Figyelt kérdés

Van már valami "tünetetek"? Nekem fájnak a cicijeim, amik sose szoktak, sem ovuláció környékén, sem mensi kezdetekor. Most viszont ha csak a pólóm hozzàér már ordítani tudnék. Ezen kívül semmi más nincs.

Első baba lenne, és első próbálkozós hónap.

2017. jún. 22. 23:29
 41/99 anonim ***** válasza:

8.Negativ teszt🤔

[link]

2017. jún. 29. 07:04
 42/99 anonim ***** válasza:
3. Nekem is negatív. Reggel csináltam. De most már rózsaszín volt a wcpapír, úgyhogy nekem ma meg fog jönni sajnos.
2017. jún. 29. 08:22
 43/99 A kérdező kommentje:
Nekem is eleggé "fáj" most a hasam, mint mindig mielőtt megjön, szóval szerintem nekem is az lesz.
2017. jún. 29. 08:48
 44/99 anonim ***** válasza:

3. Nekem a következő hónap mem fog összejönni, csak ha valami összekuszálódok a ciklusomban. Elvileg 10-től lenne a termékeny időszakom, de pont akkor utazok munka miatt 10 napra. Ilyen az én szerencsem...

Nektek több sikert a következő hónapra!

2017. jún. 29. 09:06
 45/99 anonim ***** válasza:
Akkor előtte kell akciózni, 3 napig simán elélnek a kiskatonák.
2017. jún. 29. 17:02
 46/99 A kérdező kommentje:

Még mindig semmi, néha úgy érzem hogy mindjárt elönt, aztán pedig semmit se érzek.

Én egyébként múlt hónapban hagytam abba a fog. gátlót, ez volt az első hónap és már egyből kezdtünk próbálkozni mert a doki azt mondta nem kell várni.

Emiatt nem vagyok teljesen biztos benne higy attól még hogy most nem jött meg, mert ilyenkor késhet meg kimaradhat cska úgy is...

2017. jún. 29. 20:53
 47/99 anonim ***** válasza:
És mikor gondoltad,hogy tesztelsz? Én mára nem vártam,de holnap tesztelek, mert a bizonytalanság rosszabb,mint az igen/nem.
2017. jún. 30. 00:01
 48/99 A kérdező kommentje:
Holnap reggel szerintem, eddig szombaton akartam, de már holnap is mutatnia kell :)
2017. jún. 30. 00:08
 49/99 anonim ***** válasza:

Drukkolok.:)

Én 7.dpon vagyok es bizsereg a mehem meg olyan fura. Nemtudom mi ez de remélems a legjobbakat!:)

1#

2017. jún. 30. 00:17
 50/99 A kérdező kommentje:
Szia, nekem is volt ilyen közben, én is drukkolok!! :)
2017. jún. 30. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!