Ki nem várja június 29-re?
Figyelt kérdés
Van már valami "tünetetek"? Nekem fájnak a cicijeim, amik sose szoktak, sem ovuláció környékén, sem mensi kezdetekor. Most viszont ha csak a pólóm hozzàér már ordítani tudnék. Ezen kívül semmi más nincs.
Első baba lenne, és első próbálkozós hónap.
2017. jún. 22. 23:29
91/99 anonim válasza:
Sziasztok, 68-as vagyok, tegnap reggel megjött...keddre nem vártam, nem értem, de már nem is akarom
92/99 A kérdező kommentje:
Sajnálom, én se értettem hogy nekem miért késett és miért volt egy pozitív teszt, de már én se rugózom rajta. Majd következő hónapban is megteszünk mindent érte, egyszer sikerülnie kell :)
2017. júl. 9. 20:02
93/99 A kérdező kommentje:
Kivel mi a helyzet? Pozitív illetve negatív tesztesek, voltatok orvosnál/mikorra nem várjátok? :)
2017. júl. 17. 15:18
94/99 anonim válasza:
1# vagyok, szerdan megyek orvoshoz izgulok.. 5+4 leszek☺
95/99 anonim válasza:
Én 68-as vagyok :-) Miután 4 nappal előbb jött meg, lila fogalmam nincs mikor van/volt a peteérésem, elvileg most érzem a középidős fájdalmat és a puffadást, szóval ez a hét szerintem...rajta vagyunk egymáson, aztán majd kiderül, most pont nincs időm foglalkozni vele, ebben a hónapban a Kedvesem az, aki nagyon rápörgött a Baba témára :-) én most másodállásban leszek a Művészetek völgyében, 12 nap zombi üzemmód következik
96/99 A kérdező kommentje:
Én pont ma vagyok a 14. napon. Nem tudom én se, mikor lehet peteérésem, nem használok se ovu tesztet, és nem is hőmérőzgetek. Rábízok mindent a természetre. :D Majd pár hónap múlva ha esetleg addig nem jönne össze, utána nézek a hőnérőzésnek, de eddig úgy gondolom, ha naponta, vagy max két naponta csináljuk, úgy biztos sikerülnie kell előbb-utóbb. :)
2017. júl. 20. 17:01
98/99 anonim válasza:
#5 vagyok.
Tegnap elott mult el a mensim, ugyhogy tegnap uj honapot kezdtunk. Most nem szeretnek kihagyni egyetlen napot se ebben a honapban, amig meg nem jon probalkozunk. :)
Mindenkinek sok sikert az uj honapra! Akiknek meg mar osszejott, boldog babavarast! :)
99/99 anonim válasza:
68-as vagyok, kivel mizu? Nálunk új hónap, új remény játszik, a héten van peteérésem, belehúzunk. Elkezdtem szedni a Trimesztert, aztán meglátjuk mit segít, majd szeptember elején tudok bármit mondani :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!