Ki nem várja június 29-re?
Figyelt kérdés
Van már valami "tünetetek"? Nekem fájnak a cicijeim, amik sose szoktak, sem ovuláció környékén, sem mensi kezdetekor. Most viszont ha csak a pólóm hozzàér már ordítani tudnék. Ezen kívül semmi más nincs.
Első baba lenne, és első próbálkozós hónap.
2017. jún. 22. 23:29
21/99 anonim válasza:
Ne is keseregj nekem 10es teszt csak 14naon 25 os 16npon mutatta:)
22/99 anonim válasza:
5. vagyok: Meg nem jott meg, viszont tegnap es ma is negativat teszteltem. De azert koszonom a biztatast, aranyosak vagytok. :)
Ha ez a honap nem jon ossze, az ugysem tragedia, mert nem sokara megyunk nyaralni, es nem banom ha az inkabb a probalkozasrol fog szolni :D mint a rosszulletekrol meg az aggodalomrol hogy megmarad-e egyaltalan.
23/99 anonim válasza:
3-as vagyok. Nekem is negatív a teszt. De még reménykedem.
24/99 anonim válasza:
8.Nagyon megjön érzésem van a pocakban🤔 lehet meg fog jönni ma.
25/99 anonim válasza:
8.Ha reggelig nem jön meg tesztelek reggel.Ti,hogy alakuktok?
26/99 anonim válasza:
3. A mellem nagyon érzékeny, meg puffadok is. Már elhittem, hogy ezek tünetek. De a tesz full negatív. Még halványan sincs semmi. Akkor ez bukó? Akkor ezek mensi előjelek lehetnek? Amíg nem próbálkoztunk, nem is figyeltem arra, mi történik, mielőtt megjön, így nem tudom viszonyítani.
27/99 anonim válasza:
8. Kedves 3.Ne add fel,én is puffadt vagyok,és érzékenyek a melleim.Holnap reggel én is tesztelek.Megy a drukk😊
28/99 anonim válasza:
Nagyon kedvesek vagytok! Jó ez a kis támogató csoprt. Én is drukkolok minden résztvevőnek!
30/99 anonim válasza:
8. [link] Teszteltem,de negativ.vaterás 25 .el.🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!