Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja június 29-re?

Ki nem várja június 29-re?

Figyelt kérdés

Van már valami "tünetetek"? Nekem fájnak a cicijeim, amik sose szoktak, sem ovuláció környékén, sem mensi kezdetekor. Most viszont ha csak a pólóm hozzàér már ordítani tudnék. Ezen kívül semmi más nincs.

Első baba lenne, és első próbálkozós hónap.

2017. jún. 22. 23:29
 61/99 anonim ***** válasza:
Drukkolok irj majd. Én szerdan tesztelek. Alig várom!!:)
2017. júl. 2. 18:07
 62/99 A kérdező kommentje:

Ma reggel is negatív lett, pedig már 4 napja késik. Szóval szerintem csak a fog.gàtló abbahagyása miatt késik.

Mindenkinek drukkolok! :)

2017. júl. 3. 11:14
 63/99 anonim ***** válasza:

Sziasztok en vagyok az elso valaszolo

Ma halvany pozi tesztjeim lettek. 9dpo :)

De nagyon felek h megint rossz vege lesz.. de harmadjára talán..nem

2017. júl. 3. 12:54
 64/99 anonim ***** válasza:
Ja es en vagyok aki elotted írt egyel, h szerdan tesztelek hat.. nem bírtam ki
2017. júl. 3. 12:54
 65/99 A kérdező kommentje:
Gratulálok! :)
2017. júl. 3. 14:12
 66/99 anonim ***** válasza:
100%
Én július 9-11re nem várom. Ma ellőttem egy tesztet délelőtt, meg holnap reggel is fogok, mert röntgenre kell mennem, és tudni akarom, ha esetleg sikerült. De ugyebár egy héttel a nemvárt előtt nem igazán megbízható az eredmény. Closty honapom van, a cicim mindig fáj menses előtt, de most úgy érzem sokkal jobban fáj. Talán a Closty mellekhatasa, kitudja.
2017. júl. 3. 18:11
 67/99 anonim ***** válasza:

Sztem ne gratulalj de azert koszi

Negativak azota a tesztek. 2 volr csak pozi ezvan. Megindulnak a kivizsgálások , ha megjott már nem ez az első kémiai terhességem.:(

2017. júl. 3. 18:13
 68/99 anonim válasza:
Sziasztok, becsatlakozom. Én július 11-re nem várom. Van egy gyönyörű 8 évesem, kistestvért szeretnénk :-) Próbálkozunk egy ideje, volt sajnos 2 missed abom...Most az a legfurcsább, hogy peteérés előtt 2-3 nappal elkezdett fájni a mellem, azóta is tart és ilyen még nem volt...lassan másfél hete. Most nem volt középidős fájdalmam sem, nem tudom, legkorábban pénteken már tesztelhetnék, várakozom :-) Mindenkinek drukkolok :-)
2017. júl. 3. 20:40
 69/99 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

csatlakoznék én is. Én mára nem vártam, eddig nem is jött! :)

Igazából semmi de semmi tünet még a mensis mellfeszülés sincs és az ingerlékenység sincs. Hébe hóba fájdogál mensi szerűen a hasam pár napja de semmi egyéb. Krémes folyásom van az is minimális, pedig inkább vizes szokott lenni mielőtt megjön.

Nekünk 1.baba lenne és 5.hónapja várjuk. Nagyon drukkolok mindannyiunknak! :)

2017. júl. 3. 22:30
 70/99 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Mindenkinek megy a drukk! Utolsó, teszteltél már? :)

Nekem a mai tesztem isnegatív lett, pedig már négy napja késik.

2017. júl. 3. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!