Ki nem várja június 29-re?
Van már valami "tünetetek"? Nekem fájnak a cicijeim, amik sose szoktak, sem ovuláció környékén, sem mensi kezdetekor. Most viszont ha csak a pólóm hozzàér már ordítani tudnék. Ezen kívül semmi más nincs.
Első baba lenne, és első próbálkozós hónap.
5. vagyok, tegnapra vartam, es ma meg is jott. :( Nem baj, hatha majd a nyaralas alatt osszehozzuk valahogy.
Tovabbra is drukkolok mindenkinek!
Nekem tegnap lett egy negatív x-epil tesztem ugyebár, vettem egy clearbluet, azt majd csak a késés után csinálom meg. Holnapra nem várom, semmit nem érzek most. Se mindjárt megjön érzés, se mellfeszülés, semmi.
Emiatt bizakodom, mert sokaknál olvastam hogy pont akkor nem volt tünetük amikor sikerült.
8.Kedves 5.Sajnálom,új hónap,új remény.
Kedves kérdező.Nem adom még fel.Nekem vagy 24 reggelén,vagy max 25 ciklusnap reggelén megjött.Már több mint 6 éve.Sosem késett,és soha nem volt hosszabb a ciklusom.Ma reggel megkelett volna jönnie,de semmi eddig.Leheta meleg?De máskor is volt már meleg.Sebaj,ugyis előbb utobb kiderül.Nálad is😊 Nagyon szurkolok neked😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!