Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pár évvel ezelőtt volt egy...

Pár évvel ezelőtt volt egy abortuszom most megint terhes vagyok, az abortuszom szóba fog jönni szüléskor?

Figyelt kérdés
A jelenlegi párom nem tud róla hogy én pár évvel ezelőtt terhes voltam.
2017. máj. 11. 14:02
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
Van már kiskönyvem és az orvos nemtud róla szóval nincs bele írva
2017. máj. 11. 14:43
 22/50 anonim ***** válasza:
100%
Legkésőbb szülésnél kiderül a kartonodból.Felesleges titkolni.
2017. máj. 11. 14:52
 23/50 anonim ***** válasza:
94%
Az szép. Biztos megörül majd az urad, ha látja a zárójelentéseden. Vagy majd azt is eldugod előle?
2017. máj. 11. 14:55
 24/50 anonim ***** válasza:
80%
Fogjak meg kerdezni paran, szoval inkabb mondd el, mint hogy veletlen megtudja a dokitol, novertol (akik latjak a korhazi kartonodban es barmikor szoba hozhatjak. Ha maskent nem is, azt meg fogjak kerdezni hogy miert nem szerepel a kiskonyvedben holott a korhazi nyt-odban ott van).
2017. máj. 11. 14:58
 25/50 A kérdező kommentje:

Voltam korházban mert véreztem ott viszont megmondtam hogy volt abortuszom és a párom

Nem tud rola és a zárójelentésbe szó sem esik róla

2017. máj. 11. 15:00
 26/50 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak azt tudja, amit elmond, hanem mindent, mivel az egeszsegugyi dokumentáció hozzáférhető számára
2017. máj. 11. 15:01
 27/50 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el a párodnak. Nem tőle volt, nem megcsaltad, előző kapcsolat, és valamiért így történt. Mi gyerekvállalás előtt ezeket átbeszéltük, én elmondtam a páromnak, hogy soha nem voltam terhes, nem tudom, hogy egyáltalán sikerül-e, és én is kérdeztem, hogy tőle esett-e már teherbe valaki. Gyereke nincs, ezt tudtam. Ha lett volna abortuszom, azt is elmondtam volna neki.
2017. máj. 11. 15:02
 28/50 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, már felnőtt vagy. Mondj igazat mindenkinek! Egyszer minden kiderül. Nem tudom, hogy a párod ezt érdemli-e, de hogy a mostani baa, akit ezzel esetleg veszélybe sodorhatsz, biztos nem.

Ha még nem jutott odáig a kapcsolat, hogy őszinte legyél, biztos, hogy már itt az ideje a gyerekvállalásnak...?

2017. máj. 11. 15:07
 29/50 anonim ***** válasza:
41%
Akkora cirkuszt csinálsz belőle, mintha valami nagy szégyen lenne egy terhességmegszakítás.
2017. máj. 11. 15:09
 30/50 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem ez egy nagyon fájó emlék ezután psichologushoz kellet járnom.Akkor ugy döntöttem hogy lezárom ezt a korszakot örökre az életemben és soha aki tudott rola nem hozta szóba! Mikor megismerkedtem a jelenlegi párommal hihetetlenül jól ment minden és nem akartam hogy ez miatt elitéljen engem.Nemtudom hogy az ő családja hogy fogadná mert enyhén szólva se vagyok az anyja szívecsücske
2017. máj. 11. 15:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!