Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pár évvel ezelőtt volt egy...

Pár évvel ezelőtt volt egy abortuszom most megint terhes vagyok, az abortuszom szóba fog jönni szüléskor?

Figyelt kérdés
A jelenlegi párom nem tud róla hogy én pár évvel ezelőtt terhes voltam.
2017. máj. 11. 14:02
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
100%

Az gond ha nem mondod el. Hiszen egy abortusz bőven kihathat a következő terhességeidre is.

Tudnia kell a védőnőnek róla, amit a kiskönyvedbe ő beleír, ezáltal a kezelőorvosod is tudni fogja, és kell is, hogy tudja.

2017. máj. 11. 14:21
 12/50 anonim ***** válasza:
100%

Ket szemelynek nem jo hazudni / igazsagot elhallgatni eloluk a mondas szerint: eleted parja es a nogyogyaszod.

Egyebkent a nogyogyasz is megkerdezte es a vedono is. Nem veletlen van kortortenet a kiskonyvben, en nem titkolnam el. Mondjuk a parom elol sem ha odaig jutottunk, hogy szulok neki.

2017. máj. 11. 14:23
 13/50 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg ugyan az a kórház, nem is kérdés, hogy azonnal látják a gépben...
2017. máj. 11. 14:24
 14/50 anonim ***** válasza:
87%

4 eve vagytok egyutt, es az abortuszod par eve volt? Tehat ebben a parkapcsolatban volt? Akkor mondjuk mar igy utolag nem kezdenek gyonni.....

Az orvosod ak viszont tudnia kell mert kihathat a terhessegee.

2017. máj. 11. 14:25
 15/50 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem érdemes letagadnod.A rendszerben megvan róla a zárójelentés.Szerintem még most mond el,mint a szüléskor tudja meg,ha esetleg szóba kerül.
2017. máj. 11. 14:26
 16/50 anonim ***** válasza:
88%

Nekem volt abortuszom. 9 évvel később vállaltam gyereket. Orvos védőnő mindenki "számon tartotta".

Muszáj elmondanod, mert orvosilag jó ha tud róla a doki.

Mivel én a kapcsolat elején elmondtam a férjemnek, így nem volt ebből semmi gond.

Sőt, már 4 éves a fiunk, és minden rákszűrésemen rajta van, hogy volt egy abortuszom, és egy szülésem.

2017. máj. 11. 14:26
 17/50 anonim ***** válasza:
100%
Most latom ugyanaz a korhaz. Akkor siman szoba hozhatja az orvos, esetleg pont parod elott mert nyilvan azt gondolja tud rola. Kellemetlenebb lesz, mintha magad vallod be.
2017. máj. 11. 14:27
 18/50 anonim ***** válasza:
100%
A mostani kapcsolatod alatt voltál mástól terhes? Hát azt inkább ne mondd el. Ha a kapcsolatod előtt, akkor el kellett volna mondanod, ha szeret, akkor nem fog ezen rugózni, nem az ő gyerekét vetetted el (vagy igen?) hacsak nem nagyon abortuszellenes.
2017. máj. 11. 14:34
 19/50 A kérdező kommentje:
Nem nem az ő kisbabája lett volna.És ez még a kapcsolat előtt történt
2017. máj. 11. 14:38
 20/50 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem a szüléskor kérdezték, a nyomtatványban benne van a kérdés, hányadik terhesség, hányadik baba. Ha a pároddal fogsz szülni, hallani fogja. Ha belenéz a kiskönyvbe, látni fogja. Én biztosan elmondanám.
2017. máj. 11. 14:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!