Az gond ha nem mondod el. Hiszen egy abortusz bőven kihathat a következő terhességeidre is.
Tudnia kell a védőnőnek róla, amit a kiskönyvedbe ő beleír, ezáltal a kezelőorvosod is tudni fogja, és kell is, hogy tudja.
2017. máj. 11. 14:21
12/50 anonim válasza:
Ket szemelynek nem jo hazudni / igazsagot elhallgatni eloluk a mondas szerint: eleted parja es a nogyogyaszod.
Egyebkent a nogyogyasz is megkerdezte es a vedono is. Nem veletlen van kortortenet a kiskonyvben, en nem titkolnam el. Mondjuk a parom elol sem ha odaig jutottunk, hogy szulok neki.
2017. máj. 11. 14:23
13/50 anonim válasza:
Ha meg ugyan az a kórház, nem is kérdés, hogy azonnal látják a gépben...
2017. máj. 11. 14:24
14/50 anonim válasza:
4 eve vagytok egyutt, es az abortuszod par eve volt? Tehat ebben a parkapcsolatban volt? Akkor mondjuk mar igy utolag nem kezdenek gyonni.....
Az orvosod ak viszont tudnia kell mert kihathat a terhessegee.
2017. máj. 11. 14:25
15/50 anonim válasza:
Akkor nem érdemes letagadnod.A rendszerben megvan róla a zárójelentés.Szerintem még most mond el,mint a szüléskor tudja meg,ha esetleg szóba kerül.
2017. máj. 11. 14:26
16/50 anonim válasza:
Nekem volt abortuszom. 9 évvel később vállaltam gyereket. Orvos védőnő mindenki "számon tartotta".
Muszáj elmondanod, mert orvosilag jó ha tud róla a doki.
Mivel én a kapcsolat elején elmondtam a férjemnek, így nem volt ebből semmi gond.
Sőt, már 4 éves a fiunk, és minden rákszűrésemen rajta van, hogy volt egy abortuszom, és egy szülésem.
2017. máj. 11. 14:26
17/50 anonim válasza:
Most latom ugyanaz a korhaz. Akkor siman szoba hozhatja az orvos, esetleg pont parod elott mert nyilvan azt gondolja tud rola. Kellemetlenebb lesz, mintha magad vallod be.
2017. máj. 11. 14:27
18/50 anonim válasza:
A mostani kapcsolatod alatt voltál mástól terhes? Hát azt inkább ne mondd el. Ha a kapcsolatod előtt, akkor el kellett volna mondanod, ha szeret, akkor nem fog ezen rugózni, nem az ő gyerekét vetetted el (vagy igen?) hacsak nem nagyon abortuszellenes.
2017. máj. 11. 14:34
19/50 A kérdező kommentje:
Nem nem az ő kisbabája lett volna.És ez még a kapcsolat előtt történt
2017. máj. 11. 14:38
20/50 anonim válasza:
Tőlem a szüléskor kérdezték, a nyomtatványban benne van a kérdés, hányadik terhesség, hányadik baba. Ha a pároddal fogsz szülni, hallani fogja. Ha belenéz a kiskönyvbe, látni fogja. Én biztosan elmondanám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!