Pár évvel ezelőtt volt egy abortuszom most megint terhes vagyok, az abortuszom szóba fog jönni szüléskor?
Megkérdezik és be is irják.
Én így tudtam meg, hogy anyámnak volt előttem egy vetélése..
Terhesen nézegettem anyukám "velem terhes" kiskönyvét a 80-as évekből, én onnan tudtam meg, hogy a testvérem és én köztem volt egy művi abortusza. Nekem volt egy spontán vetélésem, utána egy sikeres terhességem, most ismét terhes vagyok, az előző és a mostani kiskönyvembe is bekerült, hogy volt egy spontán abortuszom, meg hogy hány hetesen. A mostaniban persze bekerült a sikeres terhesség is, ott van, hogy hány hétre, mennyivel született a gyerkőc és hogy a jelenlegi státusza egészséges.
De gond ha tudja a párod, hogy volt művi abortuszod?
Sajnos az én anyukámnak is volt előttem egy vetélése :(
Hát tudod már 4éve együtt vagyunk es nemtudom hogy fogadná hogy hirtelen ezzel allítanék neki..vagy nemtudom
Csak azt tudják, amit elmondasz. Viszont lehet, hogy van jelentősége erre a terhességre, nyilvan ezért kellenek az előzmények.
Nem jó, hogy vannak titkok köztetek a pároddal. Nekem az az elettapasztalatom, hogy előbb-utobb úgyis minden kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!