18 évesen abortuszom volt. Most 24 vagyok és gyereket szeretnénk. Mondjam el a páromnak, hogy én már voltam terhes?
Akkoriban (18) Túl nagy felelősségnek éreztem volna egy gyereket, illetve az akkori kapcsolatomat sem éreztem olyan stabilnak.
A vőlegényemmel 3 éve élünk együtt. Nem titkolunk el egymás elől semmit! Kivéve én ezt...
Szerinted szükség van rá 3 év után??
Én borzasztóan csodálkoznék,hogy ezt az apróságot eddig elfelejtetted.
Szerintem is, ha eddig nem mondtad akkor már ne is mondd el.
Remélem nem lesz gond és hamar teherbeesel.
ezt én is nagyon remélem.
A gondom csak az, hogy amióta eldöntöttük, hogy szeretnénk gyereket, azóta folyamatosan összekapunk azért, mert én nagyon feszült vagyok, mindenen felkapom a vizet, érzékeny vagyok. Félek, hogy nem jön össze.... :(
Miért, mégis mikor kellett volna elmondanod? Az esti vacsi közben, hogy drágám, nekem amúgy volt már egy abortuszom?
Szerintem ez olyan téma, hogy senkire sem tartozik, ez a múlt, úgysem érti meg rajtad kívül senki, hogy mi volt akkor és miért volt rá szükség. Mit érsz vele, ha tudja? Az persze más dolog, hogy kiderül hogy ne adj isten következménye lett a dolognak, akkor az egy adott alkalom ahhoz, hogy elmondd.
De egyébként felesleges bolygatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!