Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 18 évesen abortuszom volt....

18 évesen abortuszom volt. Most 24 vagyok és gyereket szeretnénk. Mondjam el a páromnak, hogy én már voltam terhes?

Figyelt kérdés

Akkoriban (18) Túl nagy felelősségnek éreztem volna egy gyereket, illetve az akkori kapcsolatomat sem éreztem olyan stabilnak.

A vőlegényemmel 3 éve élünk együtt. Nem titkolunk el egymás elől semmit! Kivéve én ezt...

2012. febr. 5. 17:34
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Én nem mondanám el, ez a te titkod. Ez minden nő magánügye, senki nem mondhatja meg, hogy kivel oszd meg és kivel ne. A nőgyógyásznak viszont érdemes, azt gondolom. Jobb, ha mindent tud.

Ne aggódj, sok nőnek van abortusz után babája, sok sikert Nektek.

2012. febr. 6. 14:01
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem jo ugy egyutt elni,hogy a masik elol tikolunk egy szamunkra nagy esemenyt.Lehet eddig nem zavart de mivel ez most eloterbe kerult a babaprojekt miatt,en mindenkepp elmondanam.Foleg hogy azota felkapod a vizet.A lekednek is ugy lesz konnyebb.Evekig titkolni valamit azelott az ember elott akit a legjobban szeretunk nem lehet,csorbulni fog a kapcsolat.

Sok nonek vannak pld szekszualis problemai a parjaval egy eltitkolt abortusz miatt, csak errol senki nem beszel.

En mindenkepp arra biztatnalak hogy mondd el es bizti nem leszel ideges a babaprojekt miatt.Ha szemelyesen nem birod elmondani akkor irj levelet neki.

2012. febr. 7. 01:15
 23/25 anonim ***** válasza:
Nem fontos hogy elmondd. Számít? Azért hogy megítéljenek? Csak akkor lenne muszáj, ha valami komplikáció van, és nehogy félre diagnosztizáljanak. A kiskönyvre meg mondhatod, hogy egészségügyi küret volt. ugyanaz, csak másképp hangzik.
2012. febr. 8. 14:15
 24/25 szofi2009 ***** válasza:

szia

A párodat Te ismered ugyhogy neked kell megitélni mi volna a jobb, olyan régimóduan gondolkodik? vagy nem tudna téged megérteni? talán nem helyeselné akkori döntésedet? -szerintem teljesen feleslegesen aggodsz!!!!!

Mond el neki,meg fog érteni söt ha átgondolja örülni fog neki hogy nincs babád egy elözö félrecsuszott kapcsolatbol.Ezért is dönthettél az abortusz mellett egykor,hogy egy stabil kapcsolatba családba szülj.

Jo alkalom ez hogy teszteld a reakcioját hisz gyereket akartok!! Azt biztos alapokra kell. Nincs helye a titkolozásnak és meg fogsz könnyebbülni föleg azért hogy milyen feleslegesen aggodtál.

Amugy az abortusnak mostanába nincs meddöségre gyakorolt hatása, hacsak nem lelkileg gátol ,szerintem mindenképpen mond el.

2012. jún. 16. 09:02
 25/25 anonim ***** válasza:
Az orvosnak mindenképp mondd el, fontos lehet. A párodnak meg akkor, ha valahogy feljön a téma, vagy olyan pillanat van, mikor úgy adja magát, de én sem erőltetném mindenáron, hogy elmondd. Nem hiszem, hogy ezen múlik egy kapcsolat ha amúgy stabil.
2013. febr. 4. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!