Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 éve volt egy abortuszom,...

2 éve volt egy abortuszom, most viszont már több, mint fél éve szeretnék gyereket (ugyanattól a palitól), ugye nem az abortusz miatt nem sikerül?

Figyelt kérdés
Az abortusz után kivizsgáltak, és minden rendben volt.
2009. okt. 24. 00:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezt szerintem nem lehet tudni, hogy attól vagy nem... De reméljük nem...kár, hogy elvetetted az elsőt, ha még a pasi is ugyanaz...de gondolom akkoriban az tűnt ésszerűnek. Sok sikert!
2009. okt. 24. 00:39
 2/7 anonim ***** válasza:
nekem is hasonló volt a helyzetem, volt egy eü abortuszom elhalt terhesség miatt. Utána sokáig próbálkoztunk, kb 1,5 évig és már kezdtem feladni. Nekem is az járt a fejemben, hogy biztos az miatt soha nem lehet majd gyerekem. Aztán amikor már megbeszéltük, hogy lesz ami lesz, nem számít, szeretjük egymást, akkor jött össze. Most már 11 hónapos a fiam. Próbálj meg nem görcsölni rajta, mert az nem segít. Sok sikert, remélem nektek is összejön :)
2009. okt. 24. 11:03
 3/7 anonim válasza:
miért vetetted el a gyereket?
2009. okt. 24. 12:35
 4/7 anonim ***** válasza:
2. vagyok és szerintem tökre nem tartozik ránk, hogy miért vetette el a gyereket, bár ez csak az én véleményem....
2009. okt. 24. 12:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt kaparásom elhalt terhesség miatt, sajnos a doki hibájából meg kellett ismételni, mert magzati szövet maradt a méhemben. Így egy héten belül 2x kapartak. Gondolható, hogy ezek után mennyire féltem attól, hogy emiatt nem tudok teherbe esni. Most szerdán volt méhtükrözésem és laparoszkópiás műtétem, mely teljesen rendben talált mindent nálam, más okozza a meddőségem. Tehát szerintem nyugi, ha mégis kételkedsz, csináltass egy ilyen műtétet, lazán bírható.
2009. okt. 24. 19:22
 6/7 A kérdező kommentje:
És hogy derült ki, hogy szövet maradt benned? Fájt, vagy ők vették észre?
2009. okt. 24. 22:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Hőemelkedésem volt, megnézett uh-n és akkor látta. Másnapra behívott a kórházba, hogy az ottani uh-n is megnézzen, de onnan már vitt a műtőbe.
2009. okt. 26. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!