Az első abortuszom Szeptember 25. -én volt. Önhibámon kívűl "megtermékenyedett" egy újabb baba. Kénytelen voltam ismét abortuszra vetemedni. Most Dec.28. -án. Szinte 3 hónapon belül két abortusz. Mire számíthatok?
nem kötekedni szeretnék tényleg, csak előre figyelmeztetni, mert vannak itt nem igazán kedves emberek:
mire számíthatsz? sok kedves válaszra nem igazán!!! :(
sajnálom ami veled történt, bár nem értem önhibán kívül hogy lehet ilyen hamar egymás után teherbe esni, de biztos van rá magadnak magyarázatod. legalább tudod, hogy könnyen teherbe esel, és reméljük akkor is ez lesz, ha már szeretnéd a babát...
addig meg védekezz jobban!!!
Megtermékenyedett.Ez hihetetlen.Neked nem is volt közöd hozzá,ugye?
A kérdésre felelve.A dokid már gondolom szeretne felírni egy jó kis fogamzásgátlót,hát engedd neki.
Akkor hogy termékenyedett meg? Ne haragudj, de nem értem, egy babához 2 fél kell...
Mindenesetre mostantól nagyon figyelj oda, mert az egy dolog, hogy modernebb az orvostudomány, és már "nem olyan durva" egy abortusz, de ilyen sűrűn egymás után már igencsak sérülhet a méhed.
na egy pillanat...
azt akarod mondani, hogy úgy lett a második abortuszod, hogy csak az első előtt voltál együtt a pároddal?? szóval a második már "benned volt" amikor az első abortusz megtörtént?
hát olvastam itt már sokmindent, de ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!