Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az első abortuszom Szeptember...

Az első abortuszom Szeptember 25. -én volt. Önhibámon kívűl "megtermékenyedett" egy újabb baba. Kénytelen voltam ismét abortuszra vetemedni. Most Dec.28. -án. Szinte 3 hónapon belül két abortusz. Mire számíthatok?

Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 17:29
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

helyes, hogy feljelentetted őket!!!

kívánom, hogy a megnyert per után, egy megnyugodott békével, nyugodtan és örömmel várd a szerelmetek gyümölcsét!

jobbulást, és minden jót:

aki moderátor felé jelezte a kérdést...

2010. jan. 6. 20:58
 32/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm.. :)
2010. jan. 6. 21:06
 33/45 anonim ***** válasza:
62%

Szia

Neharagudj de most kicsit te voltál a "buta" (és ez nem sértés) de olvasd végig elölről amit írtál mert sajnos úgy jön le az egész mint ha te kicsit felelőtlen lettél volna és az első abortuszod sem orvosi okok végett volt. Tényleg rosszul fogalmaztál vagy is hiányosan. Így hogy végig olvasom így már értem mi történt és nagyon sajnálom. Gondolom nagyon meg viselt a dolog.

Én a helyedben beperelném a dokit és sürgősen el mennék egy másik dokihoz aki meg vizsgál és meg nézi hogy minden rendben van -e a műhiba után. Én mindenképpen egy dokihoz mennék mert lehet hogy most még nem is tudsz róla de a második baba nagy károkat okozott főleg ha már nem élt benned mikor kivették. Ez nagyon veszélyes dolog még toxémiát is kaphattál volna. Remélem minden rendben lesz veled és lehet még babád. Sok sikert az életben.

2010. jan. 6. 22:08
 34/45 anonim ***** válasza:

Szia!

Azt szeretném megkérdezni, hogy az abortusz után megvoltak még a terhességi tüneteid? Amikor a kéthetes kontrollra visszamentél nem csináltak hüvelyi ultrahangot? Csak azért kérdezem ,mert nekem november végén volt egy terhességmegszakításom / missed/,mivel elhalt a baba, a szövettanom kimutatta, hogy van egy másik is amit rá két hétre újabb abrasióval kiürítettek. De én az első után éreztem, hogy valami nincs rendben, mert fájtak a melleim, hányingerem volt minden terhességi tünetet produkáltam.Ha úgy gondolod írd már majd meg. hogy mi lett a szővettanod eredménye, gondolom ezt most elküldték.Vigyázz magadra és keress egy másik nőgyógyászt aki alaposan felméri, hogy milyen állapotban van a méhed.Nekem ma kell menni a 4 hetes vizsgálatra ahol vérvétellel leellenőrzik a HCG szintemet és megnéznek, hogy minden rendben van-e.A második után már egy héttel ellenőrizte a méhem állapotát. Szerencsém , hogy ilyen dokim van aki nagyon izgult értem.Szorítok neked , hogy minden rendben legyen.

2010. jan. 7. 07:29
 35/45 anonim ***** válasza:
0%
Azért sokan bedőltek neked,gratula.Ha babát szeretnél minek is a fog gátló?Ebből te már csak rosszul jöhetsz ki,túl sok a kamu.Olyan meg nincs,hogy neked nem hat,a hormon az hormon,nem kizárt a teherbeesés,de olyan nincs,hogy immunis rá vki.Ekkora kamuzást.És ilyen műhiba nincs,a méhet kiürítik.De mindegy,az olvasás nem ártana meg neked.
2010. jan. 7. 08:36
 36/45 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Rettentősen sajnálom ami történt és igenis van ilyen, és azért mert valami velünk nem történt meg(szerencsére) még létezhet.

A másik a válaszolókhoz. Lehet megköveztek, de a fenébe is mi itt akik összegyűltünk elvileg egy kis életre vágyunk. És mit csinálunk ha valaki olyat kérdez ami nem felel meg az igényeinknek? Nekiesünk mint kutya a véres cafatnak. Hát hogy fogunk mi a gyerekünk kérdéseire válaszolni? Hogyan lesz hozzá türelmünk ha ilyet teszünk. Kicsit nézzünk már magunkba akár igazak a kérdések akár nem, arra nem gondoltok, hogy mi van akkor ha egy tini próbál meg kérdezni mert otthon ez a téma tabu? És se apu se anyu azt sem mondta el neki hogy hogyan lesz a gyerek? Max a médiából "tanulhat", az meg tudjuk milyen. Ne üvöltsük le ne tépjük meg hogy még frusztráltabb legyen. Itt arc nélkül lehet mer kérdezni. És ne feledjük kisgyereknek minden vicc új, a mi gyerekünkben is ugyanúgy felmerülhetnek majd ezek, elég hozzá egy hír a tv-ben vagy egy reklám vagy egy netes videó. nem perverzió, meg butaság egyszerűen fejlődni akarnak.

Tudom eltértem a tárgytól, de legalább mi figyeljünk egymásra és legyünk megértőbbek.

Itt a kérdező szinte senki nem tudja miken ment át lelkileg/testileg. Lehet nem jól fogalmaz, akkor szépen kérjük már meg hogy ha valami nem világos, ne tegyünk még egy lapáttal a lelkének, hogy elküldjük melegebb éghajlatra.

Köszönöm.

Neked kérdező nagyon nagy erőt és kitartást kívánok. És, hogy minden simán és bonyodalommentesen menjen.

2010. jan. 7. 12:45
 37/45 anonim ***** válasza:

08:36-osnak. Van ilyen műhiba ha nem ürítik ki a méhet rendesen, maradhat benn valami.

Nem termékenyedtél meg újra, hanem az elsőből maradt visza valami. Az abortusznál nincs szövettan ami rögtön kimutatta volna , hogy nem lettél rendesen kipucolva.Semmi tüneted nem volt ?Ez igen hosszú idő ami a két abortusz között volt.

2010. jan. 7. 12:50
 38/45 A kérdező kommentje:
Ugyanazok voltak a tünetek, sőt a terhességi teszt folyamatosan pozitívat mutatott, de mégsem hitt nekem senki.. pedig így volt.. és csak azért tettem fel a kérdésem, mert tényleg sok idp telt el..és félek , hogy már esélyem sincs gyerekre...
2010. jan. 7. 13:48
 39/45 anonim ***** válasza:
A barátnöm hasonlo cipőben volt egy éve.Az iker terhességét nem vették észre és a két magzatot 3 mütéttel szedték ki belöle.Ennyit az orvosokrol.Bocsi hogy nem a kérdésedre válaszoltam,csak ez kijött belölem,mert még mindig felháborit a történet.Neked mielöbbi testi,lelki gyogyulást kivánok és a késöbbiekben egészséges babát.
2010. jan. 7. 14:59
 40/45 anonim ***** válasza:
07:29-es vagyok.A megnyugvás kedvéért ha már jobban leszel és vissza kell menni vizsgálatra akkor egy te általad választott orvost kérj meg , hogy nézzen meg hüvelyi ultrahangon. Reméljük, hogy nem lesz nyoma ennek a szörnyűségnek, de te is nyugodtabb vagy ha tudod milyen állapotban van a méhed. Babád még biztosan lehet, de most csak a felépülésre koncentrálj.Nekem ma volt a 4 hetes vizsgálatom és hálistennek minden jó, pedig engem két héten belül kapartak meg kétszer.Pihenj sokat és csak előre nézz és bizosan eljön az az idő is amikor gyönyörködhetsz a babádban.
2010. jan. 7. 17:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!