Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az első abortuszom Szeptember...

Az első abortuszom Szeptember 25. -én volt. Önhibámon kívűl "megtermékenyedett" egy újabb baba. Kénytelen voltam ismét abortuszra vetemedni. Most Dec.28. -án. Szinte 3 hónapon belül két abortusz. Mire számíthatok?

Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 17:29
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
Tényleg köszönöm, kedves tőled nagyon:)
2010. jan. 7. 17:20
 42/45 anonim ***** válasza:
De minek szedted a gyógyszert,ha gyereket akartál.Sántít ez nagyon.
2010. jan. 7. 18:23
 43/45 A kérdező kommentje:

Nem azért szedtem a gyógyszert, hogy majd hátha teherbe esek...:S Ha már így alakult, hogy terhes lettem, akkor miért vetetném el?! Egy gyerek, nem kérdezi, meg hogy jöhet-e?!

De ha neked itt valami sántít , akkor nem kell olvasgatni a kérdésemet... tanácsot akartam, nem pedig szemrehányó megjegyzéseket...

Én sosem írok, olyan kérdésekre választ, amivel esetleg bántanám a kérdezőt, hiszen lehet nyomós oka van rá... de ezek a megjegyzések nem jelentenek igazából semmit... jelenleg van ennél sokkal nagyobb fájdalmam is...

2010. jan. 8. 01:42
 44/45 anonim ***** válasza:

Sajnálom,h így alakult,de tényleg az elején,elég furán írtad le.

Remélem,mikor ugy érzed h készen állsz,lesz egészséges babád/babáid!

2010. jan. 8. 13:13
 45/45 anonim ***** válasza:

Szia

Hogy érzed magad?

2010. jan. 13. 21:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!