Az első abortuszom Szeptember 25. -én volt. Önhibámon
kívűl "megtermékenyedett" egy újabb baba. Kénytelen
voltam ismét abortuszra vetemedni. Most Dec.28. -án.
Szinte 3 hónapon belül két abortusz. Mire számíthatok?
Na menny a francba,az oké hogy te nem vagy normális de hogy azt hiszed hogy mi sem ez már mindennek a teteje.Azt hiszed hogy ezt a marhaságot el hiszi valaki.25-én volt egy abortuszod és három nap múlva megint?Hát barátom hogy mire számíthatsz?Zárt osztályra.
2010. jan. 6. 18:10
Te se gondoltad komolyan, hogy ezt mi bevesszük??!!! Volt egy abortuszod,mert immunis vagy fogamzásgátlóra... 3 hónapra rá egy másik úgy, hogy nem is voltál pasival? Mostmár önmegtermékenyítésre is képes vagy?
2010. jan. 6. 18:16
A Szentlélektől csak egyszer sikerült nőnek teherbe esnie, szerintem nem te vagy a második. Ez a második abortusz úgy, hogy együtt se voltál a pároddal, egy nagy kamu.
Amúgy az abortuszokkal egyre inkább azt kockáztatod, hogy később nem leszel képes teherbe esni fertőzés, hegesedés miatt, illetve az erőszakosan kitágítpott méhszáj miatt nem tudod kihordani a babát, még ha akarnád se, mert elvetélsz. A koraszülés esélyéti is nagyon nagyban növeli az abortusz.
2010. jan. 6. 18:21
Ha nem kamu a kérdés, próbálj meg kicsit érthetőbben fogalmazni, mert különben csak olyan válaszokat kaphatsz, mint amiket az előttem lévők írtak. Esetleg megerőszakoltak? Ha meg nem igazi a kérdésed, akkor légyszi ne írj rá választ, nem akarom az időmet ezzel rabolni és szerintem más sem.
2010. jan. 6. 18:21
15/45 A kérdező kommentje:
Nyilván rosszul fogalmaztam, ha ennyire nekem esik mindenki. Vannak dolgok amiket műhibának neveznek. Orvosi műhiba. Ismerős. Nem egy degenerált, fiatal célját nem tudó valaki vagyok. Igenis tanult ember vagyok. Tele célokkal. Babát szeretnék, és csupán arra voltam kíváncsi, hogy mennyire csökkent le az esélye annak , h ismét terhes legyek.. Nem szánt szándékkal vetettem el a babámat sem. Alig két hete volt az abortuszom. Tanácsot akartam, nem pedig minden féle szánalmas megjegyzést.Ebben a világban még mindig nem kultiválják a normális emberek az ilyeneket , mint ti.. Tisztelet a kivételnek! 1-2 embernek még köszönöm is.
én már jeleztem a moderátorok felé, hogy szerintem kamu kérdés...
ha nem kommentelsz sűrgősen valami érthető magyarázatot, akkor még sokan fogják ezt tenni és törlik a regedet!
2010. jan. 6. 18:45
ok. ha rosszul fogalmaztál akkor javítanád, hogy értsük?
nyilván visszaolvastad és Te is rájöttél, hogy képtelenség amit írtál!
az hogy orvosi műhiba hogy érted?? két babád volt az első abortusznál és csak az egyiket vették el??
mert ugye azt Te is belátod, hogy ha nem volt sex 3 hónapig akkor nem is lehetett gyerek, amit el kell vetetni...
2010. jan. 6. 18:49
Bocsi, de írd már le, hogy hogy lehettél másodszor is terhes együttlét nélkül.. Hadd értsük meg. És miért nem tarthatod meg a babáidat??
2010. jan. 6. 18:50
manapság az abortuszt már sokkal kíméletesebb módon végzik mint régen pl. vákuum és a méhszáj tágítás sem olyan erőszakos. szedj béres cseppet a műtét utáni gyorsabb regenerálódásért és c vitamint nagy dózisút. most egy jó ideig próbálj meg ne teherbe esni, hogy regenerálódjon a méhed és a szalagok.
2010. jan. 6. 18:53
Nekem is volt abortuszom de az nem orvosi műhiba volt.És az hogy tanult vagy nem azt jelenti hogy okos is.Hogy lehet önhibádon kivűl teherbe esni?Az meg hogy immunis vagy a fog.gátlóra hát...... ugye ezt te sem gondolod komolyan.
2010. jan. 6. 18:53
Kapcsolódó kérdések: